Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

seštelování ruční brzdy bmw e91

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dan91

seštelování ruční brzdy bmw e91

#1 Příspěvek od Dan91 »

Ahoj, u bmw e91 mi zabírá ruční brzda až úplně nahoře, potřebuji jí seštělovat, protože jdu na technickou za měsíc a navíc bych chtěl, aby zabírala dříve, né až při úplném zatažení. Můj dotaz zní, má někdo přesný postup jak nejlépe seštelovat ruční brzdu? Koukal jsem na nějaká videa, že se nemusí sundavat kotouč, že to jde skrz díru pro šroub kola..Díky moc za rady.
mykovec
Klubové ID: 3813

Re: seštelování ruční brzdy bmw e91

#2 Příspěvek od mykovec »

Návod úplně nemám, jen si pamatuju, že je to pěknej voser. Mechanik to šteloval na 3x, strávil na tom celkem dost času a s výsledkem stejně nejsem úplně spokojenej. Ale alespoň se dá říct, že teď už se to aspoň v mírným kopci udrží, na žádný Alpy to ale není. Údajně je složitý to naštelovat, tak, aby ta ručka zároveň nechytala za kotouč.
Skaletonz

Re: seštelování ruční brzdy bmw e91

#3 Příspěvek od Skaletonz »

Dan91 píše:Ahoj, u bmw e91 mi zabírá ruční brzda až úplně nahoře, potřebuji jí seštělovat, protože jdu na technickou za měsíc a navíc bych chtěl, aby zabírala dříve, né až při úplném zatažení. Můj dotaz zní, má někdo přesný postup jak nejlépe seštelovat ruční brzdu? Koukal jsem na nějaká videa, že se nemusí sundavat kotouč, že to jde skrz díru pro šroub kola..Díky moc za rady.
Zdravim. Pokud nemáš problém s angličtinou, tak tady: http://www.pelicanparts.com/BMW/techart ... usting.htm je celkem podrobný návod.
Odpovědět