Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW E60 virive klapky increased emissions
BMW E60 virive klapky increased emissions
Ahoj chtěl bych se zeptat nechal jsem odstranit klapky u bmw e60 r.v. 2006 525D . A vyskočila mi hláška increased emissions. Může mi prosím prosím někdo poradit jak to odstanit? Po vymazaní pres diagnostiku to opět po nějake době naskočí. Nebo muže to být třeba žhavením? Díky za odpovědi
-
- Klubové ID: 3633
Re: BMW E60 virive klapky increased emissions
To není odstraněním klapek. Spíš někdy odpojil táhlo/ovládání klapek. Všechno musí zůstat zapojeno origo, jen klapky se vyhodí a zaslepí. Pak auto nemůže poznat, že je něco jinak..
Dpf filtr jsem čistil a emise jsou v pohodě ...ještě mě napadlo jestli to nemůžou být žhavící svíčky? Jestli by to signalizovalo touhle kontrolkou? Díky
co problém s DPF? Možná zkusit zkontrolovat a pročistit?
Tann3r bude mit pravdu, mas rozpojeny podtlak.
klidně i EGR jste zapomněli zapojit. budete muset najit volnou hadičku a nějak ji zaslepit.
jsem už z toho zpitomnělý jak se všude píše o dpf... tak jsem chtěl napsat pročistit egr a napsal dpf
mě to tam taky skákalo a pořád se to vracelo.
Po pročištění egr to tam ještě jednou skočilo a pak už byl klid

mě to tam taky skákalo a pořád se to vracelo.
Po pročištění egr to tam ještě jednou skočilo a pak už byl klid
-
- Klubové ID: 3633
Je celkem důležité, jestli se chyba objevila po zaslepení, nebo i někdy před. Nejčastěji prostě někdo vyhodí při zaslepení ten ovládací mechanizmus, co tahá za klapky a to je problém..
- Sovaja
- Klubové ID: 4075
Ahoj, ta samá chyba(increased emissions) po výměně turba u E61. Ve čtvrtek v servisu vyměněno turbo za minimálně jeté a v sobotu to na dálnici po najetí asi 150km vyhodilo chybu. Auto tak podivně cukalo na dálnici, vždycky když jsem sundal nohu z plynu, pak ve městě to zacukalo párkrát zasebou a vyhodilo to hlášku. Ta tam už zůstala, ale pak dalších 100km v pohodě a bez problému a bez cukání, jen s rosvícenou chybou motoru. Před výměnou turba vše v pohodě.....
Tak to nechat asi znova v servisu zkontrolovat, že? Počítám, že když tam chyba visí pořád, tak by asi neměl být problém najít ten zádrhel....
díky
Tak to nechat asi znova v servisu zkontrolovat, že? Počítám, že když tam chyba visí pořád, tak by asi neměl být problém najít ten zádrhel....
díky