hledam nekoho se zkusenostmi s esys/kodovanim u novejsich aut, kdo by mi za pripadnout uplatu pomohl dat to dokupy..
updatoval jsem mapy z 2010 na 2017 pres usb s pomoci vygenerovani fsc kodu pres esys. ovsem nenastartoval jsem auto, tak mi ten update 3x spadnul, pak udelal oranzovou obrazovku, ale vzdy se to restartlo a znova naskocilo. tak jsem odesel nahrat to na jinou flashku s pocitem ze je asi spatna flashka, vratil se a obrazovka je od te doby cerna.
zaroven jsem se hrabal v polozkach esys (jak jsou ty ruzne cisla pro ruzne jednotky), neco jsem mozna pridal, odmazal, nejsem si jistej, kazdopadne zadne nastaveni jsem neodesilal do auta. Je mozny, ze pri odpojovani esys to tam ty zmeny stejne posle? chtel jsem si pridat nejaky dalsi funkce a ted nemam nic (z hu_champ zadny dalsi funkce stejne asi nevymacknu, myslel jsem puvodne ze mam cic_mid, na prvni pohled to vypada stejne...)
myslite ze pomuze update ecu te champ jednotky? nevim ani jestli bude komunikovat... zajimavy, ze port v kasliku od te doby nenabiji ale kdyz zapojim telefon, zepta se me zda povolit pristup k obrazkum a videum

mam fakt smulu, po nahrani full psdzdata do esys (predtim jsem mel lite) mi esys uplne prestal fungovat, tak nevim... a to jsem ajtak a delam obcas vselijaky absurdity, ale tohle me opravdu nici... mam posl. dobou prehrsel prace a nedokazu si na to najit celej volnej den abych to dal dokupy.. jezdit bez radia (uz asi dva mesice) je dost psycho, tak jsem se rozhodl o SOS na forum.
moc by mi pomohlo kdybych mohl k nekomu chytremu sikovnemu z vas proste prijet a mohli bysme na to kouknout spolecne. samozrejme budu rad i za rady.