Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vývoj ceny z4 e86 3.0Si
Vývoj ceny z4 e86 3.0Si
Ahoj, kvůli svatbě domu jsem musel na dlouhou dobu přestat shánět auto na víkend, původně to měla být jen m3 e46, ale teď po letech vedle ní koukám i po z4 coupé e86..verze m je cenově už mimo, takže bych chtěl tu Si..ale jak jsem to nesledoval, tak bych se chtěl zeptat jak se aktuálně vyvíjejí ceny? Jdou pořád dolů, nebo už začínají stoupat jako u té m3? Jde mi o ideální načasování koupě, určitě mě chápete..díky za vaše názory a rady..
Re: Vývoj ceny z4 e86 3.0Si
Nemyslim si ze by tyhle auta nějak klesali, je jich malo (bo jsou hnusný) a bude spis chtit cas a hlavne prachy najit peknej kousek.... navíc se myslim delali at od faceliftu (tj měli by mit všechny Si v trilitru)...
Ideální načasování koupě je věštění z křišťálový koule, stejně jako moře lidí čekalo až bude euro za dvacku. Až seženeš pěknej kousek, tak o tom moc nepřemejšlej a prostě do toho jdi..
Nerekl bych ze uz ceny klesaji, spis stagnuji. Opravdu paradni kousek uz bude docela drahy. Celkem na to lidi koukaji a vetsina si mysli, ze to je par let stary auto a ne 10 let. Je to vetsi HC nez se zda, 130i nebo M3 jsou sofistikovanejsi auta, tady je vetsi rambajz
Nedokazu si ani predstavit jak se chova Z4M. To uz musi byt extrem na urovni porsche GT3.