Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dovoz aut - M3maniac
-
Tompo
- Klubové ID: 1762
Re: Dovoz aut - M3maniac
Rád bych přidal kladnou referenci na Reného vystupování, přístup a prodávané zboží. Vše bylo jak se domluvilo a řeklo!!! Bral jsem od něj ALU na E38 styling 37. Za mě mohu jen a jen doporučit!!!
-
blam158
- Kontaktovat uživatele:
Taky přidávám velmi kladnou referenci na Reného. Znám ho z jiného fóra, ale na tom nic nemění, že vše proběhlo jak bylo domluveno. Pro představu v úterý mi bylo auto nabídnuto a ve čtvrtek jsem si ho už vezl domů. Díky moc René a další bude zase od Tebe.
Pokud jste nikdy neměli BMW a nemáte žádné zkušenosti s dovozem aut z cizí země jednoznačně:
***DOPORUČUJU***
Před rokem mi přivezl krásnou 330i. Sehnal parádní auto přesně s tím co jsme se dohodli, za super cenu. Domluva bez problémů. Dostal jsem auto na převozkách a vůbec o nic jsem se nestaral.
Ještě jednou díky René
***DOPORUČUJU***
Před rokem mi přivezl krásnou 330i. Sehnal parádní auto přesně s tím co jsme se dohodli, za super cenu. Domluva bez problémů. Dostal jsem auto na převozkách a vůbec o nic jsem se nestaral.
Ještě jednou díky René
Zdravím,
také bych chtěl požádat o kontakt na M3maniac do SZ. Děkuji
také bych chtěl požádat o kontakt na M3maniac do SZ. Děkuji
-
xyron
- Klubové ID: 2105
Jammore : o 5 prispevku vyse mas telefon 
Tak taky pridam svou trosku to mlyna.
M3maniac mi koncem dubna privezl Z3 s M54B30. Byvam s chvalou opatrny, ale tady musim potvrdit, co se zde uz psalo. Jeho vyber vyl velmi dobry, auto je se servisni (a lidskou) historii, jeho pristup je super a jeho slovo plati.
Za me rozhodne doporucuji (pro dalsiho bimmera pujdu zase za nim)
M3maniac mi koncem dubna privezl Z3 s M54B30. Byvam s chvalou opatrny, ale tady musim potvrdit, co se zde uz psalo. Jeho vyber vyl velmi dobry, auto je se servisni (a lidskou) historii, jeho pristup je super a jeho slovo plati.
Za me rozhodne doporucuji (pro dalsiho bimmera pujdu zase za nim)
Měl jsem určitou představu a požádal Reného o pomoc. Dal jsem mu informace jak má auto zhruba vypadat, řekl mi na to svůj názor a začal hledat. Hledal delší dobou, protože stále nebyl spokojený. Celou tu dobu jsme byli v kontaktu. Po cca 6-7 týdnech (?) mi píše smsku, že našel co hledal. Dovezl mi pěknou E91 330d v lepší výbavě a motorizaci, než jsem chtěl. Auto mám nyní 2 měsíce a za mě spokojenost.
Můžu jen doporučit a až budu shánět další vůz, půjdu za Reném.
Můžu jen doporučit a až budu shánět další vůz, půjdu za Reném.
-
blackdaemon
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3966
-
Naposledy upravil(a) blackdaemon dne sob 05.05.2018 18:52, celkem upraveno 1 x.
650i je klasika! Ať ti to slouží!
- Sweden
- Klubové ID: 2669
A nezapomeň se pochlubit v sekci 6er, třeba téma Naše 6er je k tomu docela vhodný 
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Musim opet (uz potreti) M3maniaca pochvalit. Tentokrat to sice nebylo BMW, ale "rodinne auto" rodicum. Jako obvykle super domluva a dovezeny libovy kousek s jasnou historii a perfektnim stavu, k plne spokojenosti. Diky Rene
Rád bych kontaktoval, zde zmiňovaného M3maniac(a), ale protože jsem se čerstvě zaregistroval, není možný poslat SZ, poradíte mi někdo jak na to ?
díky
Taky jsem si vytoužil nějaké BMW, ale v Rakaru se na mě vybodli, že kategorie, r.v. a prodejce se jim nelíbí i když bych byl ochoten přistoupit na jejich dovoz a dealera, vyprdli se na mě
Díky za radu.
Taky jsem si vytoužil nějaké BMW, ale v Rakaru se na mě vybodli, že kategorie, r.v. a prodejce se jim nelíbí i když bych byl ochoten přistoupit na jejich dovoz a dealera, vyprdli se na mě
Díky za radu.
Mně přivezl auto s provratnými a zavařenými oběma katy. Zjistili to až v servisu při výměně. Chtělo by to líp kontrolovat, jinak je to docela nepříjemná položka k ceně navíc.
Tak musím taky přidat svou zkušenost s M3maniac.
Na konci prosince jsem se rozhodl že si pořídím své první BMW. Konkrétně BMW e92 330d / xd nebo 325d.
Po pročtení zkušeností s Reném jsem se rozhodl obratit na něj. Pocházím kouskek od Opavy tudíž osobní setkání nebyl problém.
S Reném jsem si domluvili požadavky a cenový limit. Neměl jsem vysoké požadavky. Šlo mi hlavně o stav a aby to byl R6. Jediné co jsme nechtěl byla béžová barva.
Je třeba říct že čím menší požadavky namísto toho že chci takovou barvu takové sedačky navigace vyhřev apod. tak René nemá tolik svázané ruce a daleko lépe se najde krasný zachovalý kousek s jasnou historií.
No a o cca 3 týdny později se to narodilo jako opravdu narodilo protože technický stav a vzhled je jako kdyby to auto vyjelo z fabriky. Takhle si představuju auto v TOP stavu a to má na budíkách cca 215k. Neveřil jsem tomu ale M3maniac nevím jak to dělá ale umí najít libovky
Výbava byla už jen taková třešnička na dortu na co si vzpomenu tak tam jsou xenony, park. senzory předek zadek, navigace, vyhř. sedačky, tempomat, nezavislé topení a mnoho dalšího o čem ještě ani nevím určitě
René všechno zařídil a já jsem defacto jenom přijel a odjel.
Určitě doporučím kde se dá a vím že se s Reném nevidím naposled protože rodině i lidem okolo jsem hodil brouka do hlavy jakmile viděli to auto.
:D
Můžete posoudit sami z fotek níže na linku.
René Díky
https://postimg.cc/gallery/qoqup1mi/
Na konci prosince jsem se rozhodl že si pořídím své první BMW. Konkrétně BMW e92 330d / xd nebo 325d.
Po pročtení zkušeností s Reném jsem se rozhodl obratit na něj. Pocházím kouskek od Opavy tudíž osobní setkání nebyl problém.
S Reném jsem si domluvili požadavky a cenový limit. Neměl jsem vysoké požadavky. Šlo mi hlavně o stav a aby to byl R6. Jediné co jsme nechtěl byla béžová barva.
Je třeba říct že čím menší požadavky namísto toho že chci takovou barvu takové sedačky navigace vyhřev apod. tak René nemá tolik svázané ruce a daleko lépe se najde krasný zachovalý kousek s jasnou historií.
No a o cca 3 týdny později se to narodilo jako opravdu narodilo protože technický stav a vzhled je jako kdyby to auto vyjelo z fabriky. Takhle si představuju auto v TOP stavu a to má na budíkách cca 215k. Neveřil jsem tomu ale M3maniac nevím jak to dělá ale umí najít libovky
Výbava byla už jen taková třešnička na dortu na co si vzpomenu tak tam jsou xenony, park. senzory předek zadek, navigace, vyhř. sedačky, tempomat, nezavislé topení a mnoho dalšího o čem ještě ani nevím určitě
René všechno zařídil a já jsem defacto jenom přijel a odjel.
Určitě doporučím kde se dá a vím že se s Reném nevidím naposled protože rodině i lidem okolo jsem hodil brouka do hlavy jakmile viděli to auto.
Můžete posoudit sami z fotek níže na linku.
René Díky
https://postimg.cc/gallery/qoqup1mi/
Krásná E92, ať ti slouží! Sice bych tam viděl spíše 330i, ale to je každého věc.
Jaká byla cca cena?
Jaká byla cca cena?