Jak byste řešili následující situaci? Ať již z vlastní podobné zkušenosti, se do toho jen zkuste vžít.

Už pár let toužím po 7er E66 a pomalu jsem se chystal na její pořízení a prodej mé E60 530d s manuálem, se kterou jsem jinak velmi spokojen (prosím nepomlouvat

Teď to vypadá to, že budu mít k dispozici služební auto (normální faceliftovanou O3 1.6 TDI, palivo na soukromé cesty si platím sám). Situaci to komplikuje v tom smyslu, že služební auto je ze svý podstaty ekonomicky výhodný (amortizaci, pojištění, servis řeší zaměstnavatel) a staví vás to do situace, že už vlastně máte auto, do kterého platíte jen to palivo, tak proč cpát love, kterých není nikdy dost, do dalšího auta. Už slyším svou ženu

Takže otázka zní, jakou sedmu v této situaci? Na zdejším fóru jsem strávil spoustu hodin, takže o o výbavě mám slušnou teoretickou představu. Za minimum považuju long, nivo, dynamic+edc / adaptive drive, Logic 7, komforty s výhřevem v předu i vzadu kůže Club nebo Merino, adaptivní světla, ACC, softclose, comfort access, webasto, šíbr, stand klima (zde by stačilo pokud by šla dodělat), zadní idrive, klima všechny okna, roletky, ledničku v loketce, DVD changer. Vše ostatní je pro mě bonus navíc, zejména by mi udělalo radost night vison a individual. Facelift je určitě lepší, ale nebazíruju na něm, u předface se mi víc líbí předek, ale míň už zadek.
V čem nemám úplně jasno jakou motorizaci a palivo. Když se mi z toho auta stane víkendovka, tak asi nemá smysl V8 s LPG ale rovnou V12

(Tady je ale problém že jsem vysokej a mám dlouhý nohy a sedím ve všech autech úplně vzadu.)
Díky moc za odpovědi.