Ahoj, nevíte jak je to u modelu F30 se servisní knihou ? Dávala se ještě klasická servisní knížka nebo už jen elektronicky ? A případně dá se nějak dostat dle vin do té elektronické knížky ?
Taky se přidám. Koupil jsem nedávno F31 (2013) a nebyla k tomu ta papírová knížka ( jinak veškerá dokumentace je) prý se to už dělá jen elektronicky, ale v menu ta položka servisní historie není.
Tak by mně zajímalo jak to vlastně je.
Ahoj všichni
Trochu to tu opět oživím
Položku servisní historii opravdu nemám. To znamená, že předchozí majitel nikdy nenavštívil autorizovaný servis?
Já také servisuji v běžném servisu a proto se zeptám - dá se ta položka nějak aktivovat přes diagnostiku? nebo to umí jen v autorizáku?
Založil jsem si pro sebe servisní knížku kterou lze sehnat od Elitu ( není to ovšem originál) a proto bych tam tu položku uvítal.
Dík.
Ahoj, ja mam auto F30 od nuly, do 100000km jsem s tim jezdil na garance do CarTecu Praha, povidali mi, ze papirova kniha neni, je jen elektronicka - od 100000 km jezdim pravidelne do BWmotors Praha (maximalni spokojenost, jinde uz auto nikdy nedam) a od te doby ji tam mam (tedy posledni dva zaznamy od nich)
Na dotaz CarTecu proc mi to tam taky nenahrali, mi bylo sdeleno, ze je to videt u vsech autorizovanych dealeru a do vozu to nahravaji az od r. 2017. Coz je podle me blbost
Není to blbost... Kupoval jsem 2012 novou 320d f30 taky v Cartecu (Ov) a v historii jsem servis nahraný neměl, přesto jsem servisoval pouze tam, auto jsem tam později odprodal. 2015 jsem kupoval nové 640d GC taky v Cartecu a nahrané servisy jsem taky neměl až do tohoto roku. Tento rok (2017) tam mám nahrané všechny 3 servisy od koupě, nahrávali to při posledním servisním zásahu..
Alois píše:Není to blbost... Kupoval jsem 2012 novou 320d f30 taky v Cartecu (Ov) a v historii jsem servis nahraný neměl, přesto jsem servisoval pouze tam, auto jsem tam později odprodal. 2015 jsem kupoval nové 640d GC taky v Cartecu a nahrané servisy jsem taky neměl až do tohoto roku. Tento rok (2017) tam mám nahrané všechny 3 servisy od koupě, nahrávali to při posledním servisním zásahu..