Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bmw e46 320D 110kw 6q r.v.2003
Bmw e46 320D 110kw 6q r.v.2003
Zdravim klubaci, mam takovy problem nedavno jsem koupil e46 pri kupovani jsem auto projel a vse ok po ceste domu mi zacalo auto na 4,5,6 skubat a zacal se stracet vykon,ten problem ze skubanim sem vyresil diagnostika ukazovala spatne egr to jsem vycitil a vymenil elektricke casti a od te doby bmw proste netahne a ma vykon cca 50kw a za studena jde z vyfuku husty bily dym co by to mohlo byt ? mohly by to byt zhavice diag pise spatny obvod zhaveni . diky
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bmw e46 320D 110kw 6q r.v.2003
A neni prdlej chladic egru ? Ze by predtim byl egr zavreny, takze se ti ta voda nedostavala do sani a kdyz jsi to opravil, tak ti to tam leze a proto to kouri ? (jenom uvaha)
Co to dela, kdyz shodis sani pred egrem ? Co to dela, kdyz odpojis vahu ? neni dira ve vlnovci ? Atd atd... Proste musis projit celou tu trasu od vzduch filtru az po vlastni vstup do motoru a pohledat co je kde spatne. Nakonec to porad muze byt i tesneni pod hlavou.
Co to dela, kdyz shodis sani pred egrem ? Co to dela, kdyz odpojis vahu ? neni dira ve vlnovci ? Atd atd... Proste musis projit celou tu trasu od vzduch filtru az po vlastni vstup do motoru a pohledat co je kde spatne. Nakonec to porad muze byt i tesneni pod hlavou.
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i