Prajem pekny den,
Vcera mam pustenu klimatizaciu a dam ju do polohy 3 a zrazu mi prestanu ist fukare .. ani bez klimatizacie nejdu ani s klimou.. cital som tu o nejakych jezkoch ale skoro kazdemu pri vadnom jezkovi isla aspon nejaka poloha ..
A dalsi problem mam vybehli mi kontrolky abs a asc plus vykricnik ako pri rucnej brzde , prestalo ukazovat rychlost je na 0 , otaky mi ukazuje, aktualnu spotrebu taktiez neukazuje, km tiez nepriratava . Takze asi takto
Prikladam link na kontrolky tachometra
http://www.imgup.cz/image/LXpX
Vopred dakujem za rady a tipy
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW E46 320D , 100KW, AUTOMAT - problem s fukarom a kontrolk
-
-
El_Fuego
- Člen Klubu
- Klubové ID: 4108
Re: BMW E46 320D , 100KW, AUTOMAT - problem s fukarom a kont
Ahoj,
co se týká toho ventilátoru, tak tam bych to asi opravdu viděl na ježka. Teď když to čtu znovu, tak tobě nejde vůbec? To by zase spíš vypadalo na pojistku, nebo na ten ventilátor.
Co se týká kontrolek, tak máš pravděpodobně v háji abs čidlo na levém zadním kole, které slouží pro auto pro informaci o rychlosti (proto ti neukazuje rychlost a spotřebu), to chce ale prověřit diagnostikou
co se týká toho ventilátoru, tak tam bych to asi opravdu viděl na ježka. Teď když to čtu znovu, tak tobě nejde vůbec? To by zase spíš vypadalo na pojistku, nebo na ten ventilátor.
Co se týká kontrolek, tak máš pravděpodobně v háji abs čidlo na levém zadním kole, které slouží pro auto pro informaci o rychlosti (proto ti neukazuje rychlost a spotřebu), to chce ale prověřit diagnostikou