Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

F10 softclose da se nechat dodelat ?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Misanek

Re: F10 softclose da se nechat dodelat ?

#41 Příspěvek od Misanek »

Tak oni možná ale přecejenom na světě existují i lidi, kterým se f10/11 líbí opravdu nezjištně a ne jenom kvůli tomu, aby dávali na odiv svůj majetek a aby jim sousedi záviděli :wink:

Bože Jardo, to jsou názory... :roll:
TANN3R

#42 Příspěvek od TANN3R »

Však Jarax psal, že "to hezky vypadá a sousedi závidí", takže to tak bere, že si to lidi kupují očima a hlavně proto, že se jim líbí.
Na druhou stranu, přečti si, čím argumentují lidi, co už Fka mají - nemůžu jezdit deset/patnáct let starým autem. Proč asi, když servisně i na nákup jsou starší auta levnější a službu udělají stejnou? Většinou je to kvůli okolí, to je prostě fakt a vždycky to tak bylo. A je jedno jestli jde o sousedy, kolegy, nebo obchodní partnery.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od JaraX »

tak tak.
jofrey

#44 Příspěvek od jofrey »

hele ja ted proste to svoje auto nebudu prodavat jen kuli tomu ze ho tu vsichni hanite..... a jak rikam auto jsem kupoval protoze se mi libilo a nic jsem si nikde nezjistoval, a ja jako naprostej autovej laik se spokojim s tim ze to ma silnej motor dve turba a mlady roky ale jako me to je u prdele ja do nej dam klidne ctvrt mega kdyz se vysere, a budu brecet na foru jako vy ? nebudu

nevim co tu resite.. stejnou sluzbu vam udelaji i stary skodovky a taky s nima nejezdite.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od JaraX »

však tak to má být ale, až se ti vysere tak máš přijít a zaplatit to. to k tomu autu patří, hold Fka na servis stojí několikanásobně víc než staré Ečko, tak to prostě je a chce na to mít. pokud na to máš a baví tě to tak je to jen dobře. horší sou ti co pak brečí že na servis nemají, měl jsem tu i člověk s Fkem co si bral na servis několik uvěrů a mě tady stálo auto několik měsíců než dal dohromady většinu té částky.

je to každýho věc, jsou lidi co si rádi připlatí za méně kvalitní auto které poskytuje menší komfort protože se jim prostě líbí, někdo má doma krásnou modelku a měsíčně do ní rve desetisitíce protože se mu prostě líbí a někdo má doma obtloustlou ženskou která je na něj hodná a nestojí ho prachy. ale pokud si pořídím zlatokopku, je třeba počítat s tím že to stojí prachy a stejně je to s Fkama. když odejde VTG, převodovka, poloosa, motor, řízení atd. chce to prostě vytáhnout nějakej ten desetisíc až stotisíc. lidi s E90, E65 platí za servis zlomky těchto částek a lidi z E36 zase platí zlomky těch částek co platí ti s E90 a E65. mě se líbí že moje E66 je prostě ultrakvalitní auto a na servis po mě nic nechce, přitom výbava neskutečná, E36 je na tom ještě lépe, jen to jezdí, sem tam se řeší oprava která nejde ani přes litr, horší je na tom X5, ta půjde z domu, ta chce furt prachy, drncá, žere a je nepohodlná.
FifaTHOR

#46 Příspěvek od FifaTHOR »

Ečka jsou pořád parádní auta i když za ty roky už tam prostě chybí to moderno jako super HD display, online navigace atd, ale i s tím co má se dá i dnes vystačit, hold si třeba hudbu vypálím na CD a ne do flashky no :) ... Ne každýmu asi bude sedět design, ale jízdně mi potvrdili i řidiči F sedmiček, že je E pohodlnější...
Co se týče 5 F tak známej teď jednu F11 koupil i když si chválil moji 745i jak je úžasná, tak přesto si vybral líbivější design... Asi je to každýho vkus prostě, já se koukám spíš po luxusu, takže nechci nikoho soudit...

Joshuax: jako říct, že je SC zbytečný nebo přeceňovaný mě asi uráží hele :lol: vždyť je to na tom autě prostě úžasná věc a dává mu +50% toho čím je... zavírat si dveře prstem je hrozně cool + ještě CA si zamčít klikou mě hrozně baví, stejně tak odemčení, když se ti při kontaktu na klice roztáhnou zrcátka (to je návykový)..
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Snejk »

No vidiš a ja si i v e65 dopřávm hudbu z USB a BT audio a navigaci sice nemám s RTTI (ale to ani většina Fek pač to je placené a maj to jen ty nejnovější) za to s lepším grafickým zobrazením i když ano ne na tak velkym displeji s takovym rozlišenim... ale funkce jsou prakticky stejné... takže člověk to má sice zastaralé ale ne zas tak moc.. a třeba idrive s tou zpětnou odezvou to je taky něco co už se nikdy nevrátí přitom je to úplnej vrchol techniky.. nechápu že to zrušili...
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od JaraX »

náhodou TMC funguje uplně fantasticky, nevidím duvod mít RRTI.
mě vždycky sedma z nějakýho duvodu táhne z dálnice, tak sjedu a najednou vidím tu strašnou kolonu na dálnici. ta navigace je prostě vymakaná stejně jako osmisměrnej idrive kterej nemá žádný blbý podzáložky, jako v CCC jen vyreseovat trip computer je operace jak blázen.
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Snejk »

zas bych to neprehanel to tmc to pomuze maximalne nekde na dalnici nebo v nemecku u neceho dlouhodobyho. RTTI je ale uplně jinej level obzvlast po praze kde se ta situace meni kazdou hodinu. Me nevadi si ho pustit na telefonu ale fko si kuli tomu kupovat urcite nebudu :)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od JaraX »

ja po praze nejezdím ale prakticky jen dálnice :)
v praze to bude asi dobry.
FifaTHOR

#51 Příspěvek od FifaTHOR »

Nijak sem nechtěl ty naše navigace shazovat.. Mě to úplně parádně stačí jak to je, ale jen poukazuju na to, kde je to hold dnes technicky 8-)
Odpovědět