Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
F10 softclose da se nechat dodelat ?
Re: F10 softclose da se nechat dodelat ?
a to mě ještě dostalo že dynamic na F10 prakticky nefunguje na komfort režím, málem jsem to auto poslal do pole 

Ten dynamic je v F10 asi jen na to, aby měl kudy ten olej rychle vytect. Když sem tím jel poprvé, byl sem si jistej, že to žádnej dynamic nemá, ze zvyku z e65/e63.
Jinak tu f11, o které píše Jarax znám a na to, že je kupovaná před dvěma lety u dealera v DE s 80tis km (dnes má lehce přes 200) za víc jak mega, tak dneska je to solidní vrak, kterej by potřeboval z fleku tak 200tis a top to stejně nebude. A za ty dva roky do ní na servisu nějaký to kilo už spadlo. Takže směle do toho, já už se teda do novější pětky než je E60 nikdy nepodívam..
Teď spět k tématu, dodělávat soft close nemá smysl, stejně se to zadře na klice

Jinak tu f11, o které píše Jarax znám a na to, že je kupovaná před dvěma lety u dealera v DE s 80tis km (dnes má lehce přes 200) za víc jak mega, tak dneska je to solidní vrak, kterej by potřeboval z fleku tak 200tis a top to stejně nebude. A za ty dva roky do ní na servisu nějaký to kilo už spadlo. Takže směle do toho, já už se teda do novější pětky než je E60 nikdy nepodívam..
Teď spět k tématu, dodělávat soft close nemá smysl, stejně se to zadře na klice

nj za me je lepsi jezdit v f10 nez e60 nebo 5x starsi sedmicce.. v obojim mi prijde jak kdybych se vratil v case nekam zpet..
Tak ja jestli muzu posoudit, a nejsem odbornik, tak sam nevim co bych dnes koupil. Mel jsem 325i, M3, 330d. Ted jezdim s 530i e61 po facu 200kW, auto je super nezere, leti, vpredu AC Schnitzer, odvetravane comforty, headup atd... jenze jsem ted sam a u kombi vyuzivam ten prostor.
Premyslel jsem o e85 si se 195kW.
No nedavno jsem byl u Jataxe. Tak jsme aktualizovali software projeli ksme to a dle jeho slov nejlepsi petka v ktere jel (krome M5). Pevna, nevrze - hezka a vybavena. Ja se naopak zakoukal do e66. To zpracovani a vybava. Komfort. Super. A nakladove s jehi plynem uzasny. A jestli to vydrzi bez problemu to co rika tak skvele auto. Mit rodinu tak okamzite beru. A kdyz jsem se posledni mesic po nejake pekne dival tak za ty same penize koupim uz i F-ko. To auto je nadherny. Skoda ze se neprodava se starsi atmosferou 4.4 nebo 4.8l. pak by to byla jasna volba. Takhle bohuzel ne.
Take jsme zkouseli e63. Zpracovani jako u moji petky. Uprimne jsem cekal vice. Ze to bude spis jako ta sedma (co se tyce zpracovani) navic se mi nikdy moc nelibila, jak ma mala svetla vpredu. Vypadá jak velryba. Obrovsky cumak a mala ocka na boku. Ale jede krasne a cim vic na ni koukas tim hezci je. Da se do ni zamilovat na druhy a treti pohled a o to dyl to pak vydrzi. A ma V8. Takze diky temto motorum jsou to asi posledni BMW, do kterych bych sel. Nebo pak jedine F-kovou sedmu v dieslu. Ale to uz je kompromis a ta e66 je proste dle me lepsi. I kdyz je oproti F-kove skareda.
Premyslel jsem o e85 si se 195kW.
No nedavno jsem byl u Jataxe. Tak jsme aktualizovali software projeli ksme to a dle jeho slov nejlepsi petka v ktere jel (krome M5). Pevna, nevrze - hezka a vybavena. Ja se naopak zakoukal do e66. To zpracovani a vybava. Komfort. Super. A nakladove s jehi plynem uzasny. A jestli to vydrzi bez problemu to co rika tak skvele auto. Mit rodinu tak okamzite beru. A kdyz jsem se posledni mesic po nejake pekne dival tak za ty same penize koupim uz i F-ko. To auto je nadherny. Skoda ze se neprodava se starsi atmosferou 4.4 nebo 4.8l. pak by to byla jasna volba. Takhle bohuzel ne.
Take jsme zkouseli e63. Zpracovani jako u moji petky. Uprimne jsem cekal vice. Ze to bude spis jako ta sedma (co se tyce zpracovani) navic se mi nikdy moc nelibila, jak ma mala svetla vpredu. Vypadá jak velryba. Obrovsky cumak a mala ocka na boku. Ale jede krasne a cim vic na ni koukas tim hezci je. Da se do ni zamilovat na druhy a treti pohled a o to dyl to pak vydrzi. A ma V8. Takze diky temto motorum jsou to asi posledni BMW, do kterych bych sel. Nebo pak jedine F-kovou sedmu v dieslu. Ale to uz je kompromis a ta e66 je proste dle me lepsi. I kdyz je oproti F-kove skareda.
tak otázka je jestli ti jde o to jak to vypadá nebo co to umí a kolik to stojí. já jsem třeba člověk kterymu je uplně jedno jak to zvenku vypadá, kdyby to vypadalo jak multipla,tak si to stejně koupím, zajímá mě interier, jizdni vlastnosti a komfort.jofrey píše:nj za me je lepsi jezdit v f10 nez e60 nebo 5x starsi sedmicce.. v obojim mi prijde jak kdybych se vratil v case nekam zpet..
svoji 535d povazuju za takovej dalnicni expres, najel jsem s ni 10k a vyhovuje mi
ted akorat resim drobnou vuli v rizeni, kdyz na miste rychle cukam volantem leva prava tak pri prechodu te strany citim ze neco lupne drobne jako by tam byla nekde naka vule. nevi nekdo neco ?:)

jo, řízení na výměnu nebo na repas, ale ten dobře nikdo moc neudělá.
Na kolik prijde novy rizeni?:) nemuze to bejt jen naka tyc rizeni treba? Zas tak v haji mi to neprijde dela to jen tak lehounce
tak si nech někde zkontrolovat podvozek, ale jestli to děla jen když jdeš přes střed tak je to nejčasteji to řízení
Presne proto jsou bmw tam, kde jsou. V prdeli! Dneska je totiz dulezitejsi jak auto vypada, nez jak funguje. Nevim, kam po e66. 

Jeste jsem nesedel ve hvezde, ktera by se libila. Jeste jsem nedospel do toho veku.
jofrey píše:svoji 535d povazuju za takovej dalnicni expres
to je prave to, protoze ti jde o to jak to auto vypada (mlade a draze)... jinak bys nemoh nikdy napsat ze f10 je dalnicni expres... oproti e66 je to tak maximalne dalnicni hnuj co se jizdnich vlastnosti, pohodli, komfortu a ergonomie týče..
nevim no jako nebudu si kupovat 10 nebo 15 let stary auto
uprimne kdybych tu mel ucet na foru pred koupi f10 mozna bych si ji rozmyslel po vsech negativnich ohlasech co tu na tyhle auta jsou, ale auto jsem koupil jako nevedici a i jsem s nim vesmes spokojenej... 

to je dobre, ono pokud clovek nepozna nic lepsiho tak je to vporadku. ja sem si taky tehda misto e65 mel koupit f01 a taky bych byl treba spokojenej. ale proste ta e66 je tak uplne odlisny auto ze proste z toho tezko jde nekam prejit. ja uz se poohlizim jedine po jinych znackach protoze bmw to proste podelalo a nema mi co nabidnout... a jako ty bys nesel do starsiho tak ja bych proste uz nesel do horsiho/nepohodlnejsiho...
SC63AMG?horan píše:Jeste jsem nesedel ve hvezde, ktera by se libila. Jeste jsem nedospel do toho veku.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Člen Klubu
C, SL, CLS je fešný, to se musí v AMG líbit každýmu..
Jinak asi je to na jiný téma k založení, ale onehdá jsem si všiml na dílně jedný E66 takovejch pejstků dole u dveří
to je za příplatek nějaký bezpolohový otevírání? To má spíš praktickej přínos, co?
Jinak asi je to na jiný téma k založení, ale onehdá jsem si všiml na dílně jedný E66 takovejch pejstků dole u dveří

každá E65 má pístky, tzn dveře dřží v jakékoliv poloze.
a už máš nějaké tipy krom W221? i když nedávno jsem seděl v S65 AMG a nějaké věcí jsou extra kvalitní, ale nesmíš otevřít žádnou přihrádku, pod tím je to zase extra shit.Snejk píše:to je dobre, ono pokud clovek nepozna nic lepsiho tak je to vporadku. ja sem si taky tehda misto e65 mel koupit f01 a taky bych byl treba spokojenej. ale proste ta e66 je tak uplne odlisny auto ze proste z toho tezko jde nekam prejit. ja uz se poohlizim jedine po jinych znackach protoze bmw to proste podelalo a nema mi co nabidnout... a jako ty bys nesel do starsiho tak ja bych proste uz nesel do horsiho/nepohodlnejsiho...
TANN3R píše:Ten dynamic je v F10 asi jen na to, aby měl kudy ten olej rychle vytect. Když sem tím jel poprvé, byl sem si jistej, že to žádnej dynamic nemá, ze zvyku z e65/e63.
Teď spět k tématu, dodělávat soft close nemá smysl, stejně se to zadře na klice![]()
mě ten dynamic fakt dostal, automaticky jsem počítal že to dynamíc má a pak jsem to honil po celé cestě. jak psal Snejk, ono je těžký do nečeho jít když u E65 věci fungují jak mají a ještě se neserou a když už se poserou tak to není drahý.
je to mazec jak ty lidi jezdí autem který nefunguje, sypou do toho statisíce aby to vůbec udrželi při životě a ještě to celý vrže. a to vše jen proto že to hezky vypadá a sousedi závidí.