Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e65 - retrofit Logic - má někdo návod ?

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
DonyR1
Klubové ID: 3714

e65 - retrofit Logic - má někdo návod ?

#1 Příspěvek od DonyR1 »

Ahoj někdo tu psal že dodělával Logic ale nemůžu to najít potřebuji poradit abych nedělal zbytečný věci. díky
Matt_CZE
Kontaktovat uživatele:

Re: Retrofit Logic E65

#2 Příspěvek od Matt_CZE »

Tak to zbytečně nedodělávej :D
DonyR1

#3 Příspěvek od DonyR1 »

Tím bylo myšleno zbytečně nerozdělávat věci co nejsou potřeba. Logic mám ve skříni včetně repro a kabeláže :-)

MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvek
Dragonerix
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Dragonerix »

myslím že bys potřeboval mnohem víc než jen repro, kabeláž a L7... například palubku nebo zadní plato a ani nevím zda jsou předpřipravené díry v podlaze na bass...
TANN3R
Klubové ID: 3633

#5 Příspěvek od TANN3R »

Logic stojí za to dodělávat, ať už je s tím sraní sebevíc. V sedmě naprosto nezbytná věc.
Dodělával to ze slovenského klubu TT-simik, tak mu napiš tam.
Matt_CZE
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Matt_CZE »

TANN3R: já to vidím tak, že je s tím takovýho sraní, že když je to tak nezbytná věc, tak je třeba prodat auto a koupit vůz, který to má...
Mě tak z hlavy napadá, že v podstatě celý interier ven, aby se to udělalo něják pořádně. Novou palubku a možná i tapce, ne? vždyť je to šílený. :D
TANN3R

#7 Příspěvek od TANN3R »

Jak sem psal, tt-simik si ho dodělával ve své sedmě, takže bude lepší, když se k tomu vyjádří on. A pokud vím, tak snad Snejk tady někomu dodělával i DD, což je teda podstatně větší úlet než Logic :D
Matt_CZE
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Matt_CZE »

Já asi nejsem ten správný nadšenec, protože mi tyhle akce příjdou zcela nelogické a nerentabilní... Asi jako dát kilo za to, abych měl CA. :whaasup:
TANN3R

#9 Příspěvek od TANN3R »

Rentabilní to nebude nikdy. Já to beru tak, že to má smysl dodělávat v autě, co mám dlouho, mám v něm hromadu peněz za servis a vím, co od něj můžu čekat. Lepší pak dodělat jednu věc, co mi chybí, než kvůli tomu prodat jinak schopné auto a začínat zase od začátku.
DonyR1

#10 Příspěvek od DonyR1 »

Já jsem kompletní logic pořídil za 11k a auto taky velmi dobře , takže v mém případě to rentabilní je...

TANN3R : Děkuji za tip !! :-)

Jinak Palubovka nebo zadní plato nejni podle mě potřeba.. jak ste na tohle přišli???:-) V palubovce je krytka na central repro jen se tam musí natáhnout kabel a v platě se jen vymění repro velikost je stejná.....stejně tak v podlaze se basy jen vymění a v zadních dveřích je vše připravené z výroby včetně kabeláže, tapece sou taky nesmysl.... ikdyž u E61 se zadní tapece museli menit to je pravda:-))

Stropnice sem se taky bál protože mám krátkou verzi a za 3 hodky bylo hotovo, uplná sranda.
palciatko

#11 Příspěvek od palciatko »

Takisto som dorábal/dorábam Logic7, 2002ka longovica.

Existujúce repro (2x predné dvere stredy + výšky, 2x zadné plato stredy + výšky, 2x subwoofre) stačí nahradiť L7 repro (predné sedačky musia von, kvôli subwooferom). Neviem, či bude potom sedieť farba káblov s WDS, ale na funkciu to vplyv nebude mať.

Pôvodný zosík sa nahradí L7. Treba ešte jeden železný pásik na uchytenie nového zosilovača.

Nové repro - 2x zadné dvere + 1x palubovka. Montážne otvory a úchyty existujú. Chýbajú skrutky. A ku palubovke som nemal kábel. V zadných dverách kabeláž je, ale chýba kabeláž od zosíka ku zadným dverám. V zadných dverách treba ešte vyrezať plast pod mriežkou. S týmto bodom ešte bojujem.

Ak máš nové káble + konektor do zosíka + optiku, tak je to fajn.
A L7 má hrubšie napájacie káble (WDS).

Potom samozrejme kódovanie - zmena výbavy + moduly.

Veľa šťastia!
Ak zosík funguje, tak si to kúpil za luxusnú cenu.

Ak by niekto vedel o L7 káblovačke na Longa, alebo aspoň o konektore s optikou a pinmi, pekne prosím o kontakt.

P.
Snejk
Klubové ID: 2166
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Snejk »

TANN3R píše:Jak sem psal, tt-simik si ho dodělával ve své sedmě, takže bude lepší, když se k tomu vyjádří on. A pokud vím, tak snad Snejk tady někomu dodělával i DD, což je teda podstatně větší úlet než Logic :D
ja uz dodelaval snaduplne vsechno. logic 7, dynamic drive, edc, acc, comfort access, nataceci svetla,softclose, hyfrokufr, webasto, zadni komforty,asistent dalkovejch svetel, ted zas zadni idrive, dalkovy starty,sklapeci zrcatka, dension gatewaye,tv tunery, dvd changer, komplet facelifty... jedinej retrofit kterej sem snad jeste nedelal je do 730d/740d implementovat 4,5/5,8i motor, to by byl skvelej retrofit. vlastne neni uz krom stropni klimy nic co bych nekomu nedodelaval...
Jaris330D

#13 Příspěvek od Jaris330D »

Na kolik zhruba výjde facelift. Předek, zadek. Na 60 000 kč? Mně se strašně líbí facelift, hlavně prdel, ale nechce se mě to moje prodávat. Je tam dost věcí už po rekonstrukci a tak nějak vím, co ještě není.
Jaris330D

#14 Příspěvek od Jaris330D »

Některé 740d jsou pěkně vybavené, až na ten motor.
Snejk
Klubové ID: 2166
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Snejk »

at jsou vybavene jak chtej tak nejlepsi retrofit do dyzlu je ten benzinovej motor, to odstrani spousty budoucich problemu a prinese to stejnej luxus jako edc,dd a L7 s komfortama dohromady :)
kabyr01

Re: e65 - retrofit Logic - má někdo návod ?

#16 Příspěvek od kabyr01 »

Jarax approves :lol: :lol: :lol:
Odpovědět