Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e66 - Telefon - druhá SIMka do auta
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
Re: e66 - Telefon - druhá SIMka do auta
monitor je vzdy stejnej (obyc monitor s LVDS kablem) a staci jen ta jednotka v tunelu a maz z toho FL, delal sem to nekolikrat. nedavno sem i menil primo tu vnitrni elektroniku predfl" do monitoru z pofl... tam teda clovek narazi na par detailu ktery te zamrdaj na celou noc protoze vsecko je stejne a presto jine... display stejny ale konektory jsou trochu jiny a hlavne vsechny dratky tam jsou bile, takze vyzkum co dela kterej atd... ja totiz mel predfl monitor s rozbitym displejem a zakaznik pofl s rozbitou elektronikou... takze vyzkum kabelu toho magnetickeho zaklapeni atd ale jinak lcd je u obou stejny typ i konektory... kazdopadne prehazovanim jednotek v tunelu dostavas bud predfl nebo pofl obraz a funkce....
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
nevíš jak se ta jednotka jmenuje, resp co je na ni napsany?
horan: Hele náhodou jsem řešil nový tarif u vodafonu (asi 14 dní že)
A dnes jsem si byl pro datovou simku a jen tak náhodou jsem se zeptal zda jde nějak mít dvě simky k jednomu číslu, protože vím, že se to tu řešilo a že ano, tak to udělal, dostal jsem nový simky na jedno číslo...
Tak jsem to zkoušel odpoledne v autě a funguje mi to tak, že mám obě aktivní a když dám na telefonu "režim letadlo" tak začne fungovat simka 2 v autě a když opět zapnu mobil, tak ani nemusím vypínat auto a hned se to přesměruje na telefon se sim 1.
Když dám letadlo v mobilu, tak to trvá někdy až minutu než se to chytne v autě...
Víc sem zatím nezkoušel a mám to v 745í 2004...
A dnes jsem si byl pro datovou simku a jen tak náhodou jsem se zeptal zda jde nějak mít dvě simky k jednomu číslu, protože vím, že se to tu řešilo a že ano, tak to udělal, dostal jsem nový simky na jedno číslo...
Tak jsem to zkoušel odpoledne v autě a funguje mi to tak, že mám obě aktivní a když dám na telefonu "režim letadlo" tak začne fungovat simka 2 v autě a když opět zapnu mobil, tak ani nemusím vypínat auto a hned se to přesměruje na telefon se sim 1.
Když dám letadlo v mobilu, tak to trvá někdy až minutu než se to chytne v autě...
Víc sem zatím nezkoušel a mám to v 745í 2004...
Pokud to budeš takhle dělat, tak není zaručeno, že to bude pokaždé fungovat dobře. Mně se už několikrát stalo, že se mě síce v telefonu jevilo, že je připojený, ale lidi se mně nemohli dovolat. Je potřeba pokaždé registrovat simku zvlášť. Na to ale příjdeš časem.
Aha... Jako vysunout a zasunout SIM v autě pokaždý když nasedu?
-
- Kontaktovat uživatele:
A to se vyplatí. To už se mi jeví lepší udělat si do auta nové číslo a na telefonu si nastavit přesměrování hovorů.
Chytřejší telefony umí treba podle NFC tagu, který se umístí do auta přesměrovat automaticky.
Chytřejší telefony umí treba podle NFC tagu, který se umístí do auta přesměrovat automaticky.
Presne tak na picu to funguje. Vcera jsem vylezl z auta, po vystoupeni z auta jsem vypnul "letadlo" a az dneska rano jsem zjistil, ze jsem byl celou noc nedostupnej. Telefon sice mel plny signal, ale pri pokusu se na nej dovolat byl nedostupny.
Já to dělám tak, že než zasunu klíček, tak dám na telefonu letadlo. Po vložení klíčku se mně přihlásí simka v autě. Po vytažení klíčku zase aktivuju mobil. Je to takovej výmrd, ale nic, co by mě netrvalo dýl než pár sekund. Spíš na to nezapomenout. Pokud jsem to takhle nedělal, tak se občas stalo, že se mně lidi nemohli dovolat.
Myslím, že to moc řešíte. Používám to takhle už 6 let a nemám problém. Pak jedině bluetooth.
Tak sem si zapomněl datovou sim v autě že
... Takže jsem to zkoušel podruhé a s telefonem nemám problém, to se chytne vždy a hned po zrušení režimu letadlo, ale jak dám letadlo na telefonu, tak jsem tak 1 z 10 nedostupnej v autě, takže stačí vytočit v autě 0 to se chytne nikam to nevolá a přihlásí se...
Jen maličkost za jak dlouho se vypne tel po zamčení auta? 5min? Dovolal jsem se i do zamčenýho auta právě

Jen maličkost za jak dlouho se vypne tel po zamčení auta? 5min? Dovolal jsem se i do zamčenýho auta právě