Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dodělání vyhřívaných předních sedaček F10 combi
Dodělání vyhřívaných předních sedaček F10 combi
Cau borci,
Mám dotaz od známého co kupuje BMW F10 combi 2013 na kolik vyjde dodělání vyhřívaných předních sedaček.
Díky
Mám dotaz od známého co kupuje BMW F10 combi 2013 na kolik vyjde dodělání vyhřívaných předních sedaček.
Díky
Re: Dodělání vyhřívaných předních sedaček F10 combi

Upozornil sem ho na to kdyz mi poslal fotky...
Takze sem mu rekl, ze zjistim cenu... Koupil to ale za nakupku z dovozu, takze usetril asi 250K, tak ty sedadla tam proste chce...
Tak jestli se toho chces ujmout?

Pozor ale, Jarax nafty zásadně nedělá!

- kawaman
- Klubové ID: 3927
Tipuju to na Italiáno..FifaTHOR píše:no jo...
Upozornil sem ho na to kdyz mi poslal fotky...
Takze sem mu rekl, ze zjistim cenu... Koupil to ale za nakupku z dovozu, takze usetril asi 250K, tak ty sedadla tam proste chce...
Tak jestli se toho chces ujmout?
Aspoň budem mít na fóru co číst

Kdyz on si neda rict abych ho dokopal na 7er.. Navic chce dizajnovku a misto pro kolo a psa.. Kdyz je rec o 7, tak to je fko diesel socka
Jak rikas je to hrebec dovoz o tom sem mu taky vypravel jak se k tomu tamni chovaj... Tak sem zvedavej jak to nakonec dopadne... Aspon od audin jsem ho uz odradil

Jak rikas je to hrebec dovoz o tom sem mu taky vypravel jak se k tomu tamni chovaj... Tak sem zvedavej jak to nakonec dopadne... Aspon od audin jsem ho uz odradil

Pokud ma na to love, tak neni problem. Pokud ne, tak at si koupi decky do zapalovace v kelly.
Penez ma hodne to prave neni problem...
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
ale jeslti je ochoten je dát,
a když už chce F10 tak at si najde nějakou vybavenou, předpokládám že když to nemá vyhřívané sedačky, tak to nebude mít ani komforty.
a když už chce F10 tak at si najde nějakou vybavenou, předpokládám že když to nemá vyhřívané sedačky, tak to nebude mít ani komforty.
Jardo v tomhle je proste tvrdohlavej... Dal si strop 500K a kouka po designovych premiovkach po roce 2010... Borec mu nabizel 750i F, ale soc, tak jsem mu to vymluvil a nabidl radeji variantu 750 e v top vybavach, ale pro nej to hold uz neni po vzhledove strance tak atraktivni... Vybava je az na druhe strance u nej...
No s Fkovou 750i by si hlavně podle mě docela nasral do bot...
No právě... a 730D F nejede
Proto mě zajímá orientační cena těch sedaček jestli by nebylo lepší se nakonec podívat po něčem jiným, protože těma sedačkama bez topení jsem ho asi nalomil...

Proto mě zajímá orientační cena těch sedaček jestli by nebylo lepší se nakonec podívat po něčem jiným, protože těma sedačkama bez topení jsem ho asi nalomil...
- Sweden
- Klubové ID: 2669
do půl mega toho moc nevymyslí, kor ve vyšší střední třídě kde je BMW imho ... hmmm tak trochu v prdeli, 730d F jede a ne že ne, když teda člověk nemíní v 7er závodit, což asi normální člověk nehodlá, 750i je průser, 740i ve výbavě je jako šarfánu, ať se vrátí ke čtyřem kroužkům.
Nechápu tu nutnost mít vyhřívaný sesle, buď už vyhřívaný jsou a auto s tím koupím anebo je to prostě nemá tak to buď nekoupím nebo koupím ale pak nebrečím. Osobně to mám ve všech autech ale používám minimálně, ale garážuju a jezdím hodně málo km, to je pravda.
Nechápu tu nutnost mít vyhřívaný sesle, buď už vyhřívaný jsou a auto s tím koupím anebo je to prostě nemá tak to buď nekoupím nebo koupím ale pak nebrečím. Osobně to mám ve všech autech ale používám minimálně, ale garážuju a jezdím hodně málo km, to je pravda.
No tak už to má koupeno...
Jak jsem psal je to detail ta výbava, ale přece jen po této zimně s autem v kůži venku na parkovišti ti ten zadek bude mrznout hodně a dlouho a každý ráno
...
Ale tak je to ostatních věc, ty sedačky asi vzdal když jsem mu řekl, že by se asi měnily celý, protože to chce nechat celý renovovat vevnitř a udělat nějaký úpravy právě do sportovna, takže asi z jeho stránky spokojenost... Já už to beru z rozmazlenosti v 7er...
Jak jsem psal je to detail ta výbava, ale přece jen po této zimně s autem v kůži venku na parkovišti ti ten zadek bude mrznout hodně a dlouho a každý ráno

Ale tak je to ostatních věc, ty sedačky asi vzdal když jsem mu řekl, že by se asi měnily celý, protože to chce nechat celý renovovat vevnitř a udělat nějaký úpravy právě do sportovna, takže asi z jeho stránky spokojenost... Já už to beru z rozmazlenosti v 7er...
-
- Kontaktovat uživatele:
no vidíš a já si nedovedu představit auto kde nemám vyhřívaný sedačky, mám to 4x v sedmě, 4x v X5, vše se to používá často. i dnes jsem to zapínal a to bylo 18 stupnů. i v tom blbym cabriu si to nedovedu představit bez toho.
No tak se dodelaji komforty a kdyz bude rozpocet, vyjde mu i na odvetravani.
-
- Kontaktovat uživatele:
ale auto co nebude mít vyhřívané sedačky těžko bude mít další duležité věci, jako audio, adaptive drive atd.
ale ono je to stejně jedno, tidle lidi to nekupujou aby to něco umělo nebo aby měli nějaký komfort a požitek z jízdy, ale proto aby ukázali sousedum že mají na Fko.
ale ono je to stejně jedno, tidle lidi to nekupujou aby to něco umělo nebo aby měli nějaký komfort a požitek z jízdy, ale proto aby ukázali sousedum že mají na Fko.
Jo je to tak... On už 5er sedan F měl v M packetu asi dva roky zpět, takže tak...
Výbavu vůbec neřešil, koupil tu 520, však na ty sedačky jsem ho upozornil až sem viděl fotky... Ale asi mu to tak vyhovuje, ono když máme ty 7er, tak to je prostě jiná kapitola výbavy a tím, že tam toho máme tolik, tak už by jsme níž jít nechtěli... Zvyká se na ten komfort hold rychle
Výbavu vůbec neřešil, koupil tu 520, však na ty sedačky jsem ho upozornil až sem viděl fotky... Ale asi mu to tak vyhovuje, ono když máme ty 7er, tak to je prostě jiná kapitola výbavy a tím, že tam toho máme tolik, tak už by jsme níž jít nechtěli... Zvyká se na ten komfort hold rychle

-
- Kontaktovat uživatele:
není jen o 7er, i vybavená trojka je dobré auto a sedma bez ničeho je auto naprd.