No je to ta klabosova, co daval dokupy po Koktovi

jako ma to nejake vady, jsou tam udelane ojebavky aka vyresetujem vsechny intervaly co jdou podle googlu, at se novej blbecek posnazi a podobne... Cidlo opotrebeni desticek vysi vedle, protoze jsou desticky moc sjety (no je tam asi 5mm, tak normalne bych to povazoval jako dobry, ale v BMW to je asi uz pod miru, takze by ho to hned zlikvidovalo. Stejne to neslo vyresetovat, musel jsem tam dat jine a holt zase povesit vedle, nez objednam kotouce i desky (na brzdach se lehce vlni).
Na prave strany bylo z nepochopitelneho duvodu odpojeno cidlo naklonu napravy. jestli to nekdo zapomel zapojit, nebo ceho tim chtel kdo dosahnout, to nemam poneti. Na deklu pod motorem je olej, odkud ? netusim, musim to rozdelat, zatim jsem nemel moc cas.
Interier expert slusne doprasil. Jeden by neveril, co je clovek schopny udelat s cernym sprejem, kdyz se mu nelibi dekor dreva... Snad to pujde dolu...
A proste takovy drobnosti, jak to tak byva, milion a jedna kravina, co z toho auta nakonec delat tak trochu strep, ale nic, co by se nedalo resit. Jede to slusne, motoricky se zda v poradku, prevodovka houpe, na jednicku podrazuje razantne, ale bez kovoveho zvuku.
Proti tomu tam zase slapou jiny veci, jako treba parkovaci brzda

Az me to trochu sejri, nejak ji porad zapominam vypnout.
TPMS jsou v haji, musi se odkodovat, nefunguje jedna zarovka zadni mlhovky, tak to taky otravuje na displayi, ale proste seje, coz je u seciho stroje to podstatne

Zrovna bojuju s mapama, chybi CDcko, prej necte, no ja bych si tipnul klidne na spatne vypaleny, nebo blbou verzi, tak zkousim sosat tu z diag.sk high 2016. Popravde nevim co tam je za verzi te navigace, to jsem jeste nezkoumal, auto ted vice jezdi, nez stoji v garazi, takze neni prostor a ja mam dost prace na 36tce. Ve ctvrtek regional a ja nemam predni tlumice