Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e65 - mlhová světla
Re: e65 - mlhová světla
No, že by mlhovky byly svou intenzitou srovnatelné s parkovačkama bych rozhodně netvrdil, nicméně je fakt, že zase bůhví jaká změna to spolu spotkávačkama taky neni. Párkrát jsem v mlze s e65 už jel, a popravdě moc velký, resp. nebýt kontrolky, taky bych asi vůbec žádný rozdíl pomalu nezpozoroval
Prdnu to sem jelikož jsem nenašel přesnou odpověď a jedná se o mlhovky...
Jsou tam H3 žárovky? Přemýšlel jsem, že tam koupím lepší a výkonnější žárovky pokud to není kravina ofc
Jsou tam H3 žárovky? Přemýšlel jsem, že tam koupím lepší a výkonnější žárovky pokud to není kravina ofc

-
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo nic? já docela čekal na odpověď, taky jsem přemýšlel, že by bylo fajn do mlhovek něco, co i svítí. Protože to, co tam je teď jakoby něják moc nesvítí 

Jo, kdybys něco napsal o ledničce, tak by tu bylo živě. Za sebe můžu napsat, že ze všech aut, co jsem měl, tak mlhovky u E66tky předfl zatím svítily nejhůř. Facelift podle mě svítí líp. Tak jedině zkusit nabastlit faceliftové na předfacelift.
- kawaman
- Klubové ID: 3927
Jediné řešení bude dát tam xenony 

Asi jo...
Koupil jsem tam závodní blue white 100W abych porovnal výkon a ta původní žlutá phillips 55W svítí víceméně stejně
(jen víc do žluta)
Všiml jsem si ještě jedné věci a to, že pravá svíti jakoby jen v pruhu a levá dělá asi 3x tak široký paprsek (přiložil jsem ruku ke světlu asi v 20cm vzdálenosti)... Ony jsou i ty skla pěkně potlučený už a zašlý, takže to chci o víkendu zkusit komplet vyčistit, tak uvidíme, pak třeba zkusit nějakou HID sadu...
Koupil jsem tam závodní blue white 100W abych porovnal výkon a ta původní žlutá phillips 55W svítí víceméně stejně

Všiml jsem si ještě jedné věci a to, že pravá svíti jakoby jen v pruhu a levá dělá asi 3x tak široký paprsek (přiložil jsem ruku ke světlu asi v 20cm vzdálenosti)... Ony jsou i ty skla pěkně potlučený už a zašlý, takže to chci o víkendu zkusit komplet vyčistit, tak uvidíme, pak třeba zkusit nějakou HID sadu...
-
- Kontaktovat uživatele:
No, já našel na netu třeba návod, jak tam frajer dobastlil HIDy... Ale to se mi zdá, jakože to je spíš na cihlu do světla...
Holt jsme jen nepochopily význam těch předních mlhovek - ony totiž nejsou na to, abychom lépe viděli, ale proto, aby jsme byli vidět my.
Holt jsme jen nepochopily význam těch předních mlhovek - ony totiž nejsou na to, abychom lépe viděli, ale proto, aby jsme byli vidět my.
Jen pro info:
http://www.m5board.com/vbulletin/e39-m5 ... guide.html
Podle mě by měli světla podsvětlovat tu mlhu. Měla by díky nim být lépe vidět krajnice. Já se podle ní většinou orientuji. Já je mám ale kaput. Obouchané a když nepomůže vyčištění, tak jedině nové.
http://www.m5board.com/vbulletin/e39-m5 ... guide.html
Podle mě by měli světla podsvětlovat tu mlhu. Měla by díky nim být lépe vidět krajnice. Já se podle ní většinou orientuji. Já je mám ale kaput. Obouchané a když nepomůže vyčištění, tak jedině nové.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tak přesně tenhle návod jsem našel taky, ale nejkspíš original na bimmerfestu
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
to doufám nemyslíte vážně?
Já určitě ne. Jen s něma musím něco udělat.
Tak mi to nedalo a řešil jsem to dnes, protože jsem měl ve 12 pracovně hotovo...
Vyčistil jsem to, ale pobouchaný je to od kamínku už hodně... Nicméně jsem se vyprdnul na HID a zkusil jsem HOD, kde není potřeba zapojovat půl tunový předřadníky...
Konkrétně jsem sehnal HOD H3 6000K 55W (má to nějaký předřadník nebo co to je taky, ale ten je velikosti palce u nohy, takže v pohodě se to dovnitř vejde)...
A rozdíl tak 40% + oproti původní žárovce... udělal jsem foto, ale vzhledem k tomu, že tu chčije celej den, tak to asi nepůjde tak dobře ohodnotit...
Každopádně se uvidí až pojedu opravdu v mlze (což může být až na podzim klidně
)
https://ibb.co/kw9ay5
(spodní jsou mlhovky on)
Vyčistil jsem to, ale pobouchaný je to od kamínku už hodně... Nicméně jsem se vyprdnul na HID a zkusil jsem HOD, kde není potřeba zapojovat půl tunový předřadníky...
Konkrétně jsem sehnal HOD H3 6000K 55W (má to nějaký předřadník nebo co to je taky, ale ten je velikosti palce u nohy, takže v pohodě se to dovnitř vejde)...
A rozdíl tak 40% + oproti původní žárovce... udělal jsem foto, ale vzhledem k tomu, že tu chčije celej den, tak to asi nepůjde tak dobře ohodnotit...
Každopádně se uvidí až pojedu opravdu v mlze (což může být až na podzim klidně

(spodní jsou mlhovky on)
To asi poznáš fakt až v mlze. Mlhovka by měla být teoreticky nahoře ostře ohraničena, aby nesvítila do mlhy. Jakoby měla mít úzký paprsek a na krátko.. Že to víc svítí může být k tíži. Když to přeženu, jako když v mlze zapneš dálkový, který svítí takový plkanec a v mlze je to špatně. Na podzim dáš vědět.
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
trošku se ale bojím že jedinej výsledek toho snažení je že budete oslnovat
Tak oslňje pomalu každá mlhovka. Obzvlášť Peugeot a Subaru, kde jsou mlhovky obrovské. Já si je občas pouštěl i za normální viditelnosti. Pěkně to přisvěcovalo na krajnice a lépe jsem viděl díry
.

laik: svítí ostře v pruhu... jak jsem to čistil, tak jsem si všiml, že je vevnitř z 1/3 plastový pás, aby to tak svítilo a s těma HOD žárovkama to svítí ve stejném směru a nijak se ty paprsky netříští jinam...
Co jsem se koukal, tak oslnění mlhovkama bylo až dost pod oslněním xenonů ani odraz od mokré silnice nijak nerušil, takže pokud někdo nepojede v protisměru na saních, tak by to mělo být cajk...
Co jsem se koukal, tak oslnění mlhovkama bylo až dost pod oslněním xenonů ani odraz od mokré silnice nijak nerušil, takže pokud někdo nepojede v protisměru na saních, tak by to mělo být cajk...

Však uvidíš. Čím víc pereš do mlhy, tím víc se to může zhoršovat. Teď nevím na čem to bylo, na parkovačky jsem viděl líp než na mlhovky. Bude to chtít určitě vyladit.
Tak na jihu Čech ty auta na letních vyjet nemůžou
takže hrozí sáně
Pokud to pereš pod ni, tak bych řekl i výhoda a naštěstí jsou pěkně dole ne jak u octávky kde jsem je měl vedle potkávaček
brain off prostě...
Každopádně oživím téma po první mlze

Pokud to pereš pod ni, tak bych řekl i výhoda a naštěstí jsou pěkně dole ne jak u octávky kde jsem je měl vedle potkávaček

Každopádně oživím téma po první mlze

Zajimave, dik za info.FifaTHOR píše:Tak mi to nedalo a řešil jsem to dnes, protože jsem měl ve 12 pracovně hotovo...
Každopádně se uvidí až pojedu opravdu v mlze (což může být až na podzim klidně)
(spodní jsou mlhovky on)
Pripada mi ale, ze ti svetlo z mlhovek ted zasahuje do svetel potkavacek, takze to asi bude oslnovat

Ale fandim ti, protoze mlhovky na E65 jsou opravdu uplne k hovnu a taky uz sem premyslel jestli tam ten svetelnej vykon nejak nevosolit.
Kdyztak dej prosim jeste info a fotky az se potkas s mlhou

Okay...
Je tam odraz od vody na silnici, ale udělám průběžně víc pokusů
Je tam odraz od vody na silnici, ale udělám průběžně víc pokusů