Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW 530D manual
BMW 530D manual
Zdravím všechny příznivce BMW, jsem nový uživatel. Nikdy jsem nevlastnil žádne BMW i když to byl vždy můj sen. Momentálně se dívám po nějakém automobilu a naskytnul se mi ke koupi tento kousek https://www.tipcars.com/bmw-rada_5/bmw- ... 20678.html. Abych řekl pravdu moc se mi líbí, ale nemám žádne zkušenosti. mohli by jste mi poradit na co si dát pozor atd. Děkuji všem moc za jakoukoliv radu a pomoc. Díky všem Jaryn82 

Re: BMW 530D manual
ještě jsem chtěl napsat, že na auto už jsem se byl podívat 

-
- Klubové ID: 3633
Čím tě tohle zaujalo? Vždyť to nemá vůbec nic. Taková auta jsou skoro neprodejná, proto ta cena..
Dobře, jak jsem psal. Jsem u BMW nováček......co bych měl hledat nebo co je za problem? To že to nemá kožené sedačky atd??
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
totalni holota...bez sedacek,bez navi,bez autoklima,bez vyhrevu sedacek
do budoucna absolutne neprodejne....

Na podzim sem kupoval 530d, stejny rok, lepsi vybava: vyhrivana kuze, xenony, automat, duaĺ klima, nove tazne, novy olej v automatu, atd, najeto cca 180k, Cena 170k
Pri koupi si dej pozor na turbo, vstriky, oba termostaty, dpf, svicky a jednotku zhaveni, remenici, vyrive klapky.
Dale to asi bude mit puvodni podvozek, cekaji te nova ramena a tlumice, mechy na zadku. Dpf taky budes brzo resit.
Petka je draha na servis, jenom zimaky mas za 12k.
Pri koupi si odloz 30k - 40k at to das do kupy.
Byt tebou, tak si koupim 325/330 e90 v benzinu a budes happy.
Pri koupi si dej pozor na turbo, vstriky, oba termostaty, dpf, svicky a jednotku zhaveni, remenici, vyrive klapky.
Dale to asi bude mit puvodni podvozek, cekaji te nova ramena a tlumice, mechy na zadku. Dpf taky budes brzo resit.
Petka je draha na servis, jenom zimaky mas za 12k.
Pri koupi si odloz 30k - 40k at to das do kupy.
Byt tebou, tak si koupim 325/330 e90 v benzinu a budes happy.
-
- Klubové ID: 3633
Tak ona tahle konkrétní je z polovina 2004, takže možná ani dpf nemá. Při koupi stav turba, vstřiku, řemenice ani klapek nezjistí, takže to řešit nemusí..
Btw. sem na mobilu a stejně se mi výpis výbavy vešel na jednu stránku, že sem ani nemusel posouvat dolů
Zas má ale jednu položku, co skoro nikdo nemá - S843 Power reduction 
Btw. sem na mobilu a stejně se mi výpis výbavy vešel na jednu stránku, že sem ani nemusel posouvat dolů

Fleet... Mensi dane, mensi spotreba 
Je to holatko tak i tak.

Je to holatko tak i tak.
tak z B bych si určitě sebou vzal někoho s diag.
Jako rozumím ti exterier i interier nevypada nejhur i kdyz je to socialka.
svicky,jednotka,termostaty a dalsi veci jsou proste spotrebka ktera se dela vzdy i na jinych autech a neni ani nejak draha.
zkouknout jak jsou na tom kabely v patych dverich coz sice taky neni nejdrazší věc...
Kouknout jestli nejsou vytopene jednotky u rezervy.
Proste si to dobre rozmyslet...
Ja jsem treba do roku od koupi do auta skoro nic nemusel investovat. Kdyz pominu total ojete zadni gumy
Jako rozumím ti exterier i interier nevypada nejhur i kdyz je to socialka.
svicky,jednotka,termostaty a dalsi veci jsou proste spotrebka ktera se dela vzdy i na jinych autech a neni ani nejak draha.
zkouknout jak jsou na tom kabely v patych dverich coz sice taky neni nejdrazší věc...
Kouknout jestli nejsou vytopene jednotky u rezervy.
Proste si to dobre rozmyslet...
Ja jsem treba do roku od koupi do auta skoro nic nemusel investovat. Kdyz pominu total ojete zadni gumy
Děkuji pánové, nevíte o něčem pěkném??? Třeba o někom s klubu kdo prodává ??