Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jak a kam na aktualizaci SW?

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
BooCzech

Jak a kam na aktualizaci SW?

#1 Příspěvek od BooCzech »

Ahoj, zajímám se o update software ve svojí e60, je to model 2005 a. Ení mi známo že by se dělal jakýkoliv update sw ať už v řídící kednotce motoru tak ani u SMG, právě u SMG bylo několik verzí a ty by měli zlepšit chování převodovky, ví někde jak na to? Ať už po domácku a nebo lépe u někoho kdo něco takového umí. Popř. je něco takověho možné u dealera? Tam se mi nechce vzhledem k jejich absurdním cenám.
Snejk
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak a kam na aktualizaci SW?

#2 Příspěvek od Snejk »

Minimalne se tam zajed podivat. Na sw SMG je svolavaci akce (teda na e63 zrovna ji podstupuji) a tim ziskas novy sw zdarma. Jinak ja to taky muzu prehrat ale driv se zastav v bmw tam ti to podle klicku reknou.
Kolafa
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Kolafa »

BooCzech píše:Ahoj, zajímám se o update software ve svojí e60, je to model 2005 a. Ení mi známo že by se dělal jakýkoliv update sw ať už v řídící kednotce motoru tak ani u SMG, právě u SMG bylo několik verzí a ty by měli zlepšit chování převodovky, ví někde jak na to? Ať už po domácku a nebo lépe u někoho kdo něco takového umí. Popř. je něco takověho možné u dealera? Tam se mi nechce vzhledem k jejich absurdním cenám.
me tedka tahali z Reichu novej SW v Inveltu, asi 2 hodiny to trvalo ...
hansm5

#4 Příspěvek od hansm5 »

v bmw gral pred rokem cena 5500,v D kam jsem to dal 80 euro....kleklo jim ccc a na jejich naklady mi dali fungl novy ;)
auto e91 330xd automat
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Joshuax »

Tak to se vyplatilo :) Zadaco dobre :)
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
Odpovědět