Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E65 před FL snímač hladiny oleje
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
E65 před FL snímač hladiny oleje
nenapadlo někoho si dodělat FL snímač hladiny oleje?
když už mam FL MMI tak by se to hodilo.
stačí výměna snímače a kodovani nebo je to funkce DME a je i jina DME? má někdo zkušenost?
když už mam FL MMI tak by se to hodilo.
stačí výměna snímače a kodovani nebo je to funkce DME a je i jina DME? má někdo zkušenost?
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: E65 před FL snímač hladiny oleje
Taky jsem to hledal. Zahraničí tvrdí, že je treba vyměnit dme
-
- Kontaktovat uživatele:
link?
no ja mám i tu DME, ale jeslti to za to stojí.
no ja mám i tu DME, ale jeslti to za to stojí.
No, ale to máš tu ze 750tky ne? To bys musel celou přehrát. Jestli s tím nebude víc sraní než užitku. Stejně měrka je měrka. Tohle je tak informační machrovinka. 

-
- Kontaktovat uživatele:
ja už tu jednotku mám ve Virgin modu, otázka jeslti byvůbec šla na 745i, jestli je stejná HW, jelikož třeba sání je jiné.
ta měrka je blbost, ale tak nějak sem tam bych se mrknul, navíc jde spíš o pocit si něco dodělat, už moc nemam co,.
ta měrka je blbost, ale tak nějak sem tam bych se mrknul, navíc jde spíš o pocit si něco dodělat, už moc nemam co,.
Pak je jediné řešení. Prodat a začít znovu
Nebo zbylý čas věnovat někomu z nás

Nebo zbylý čas věnovat někomu z nás

Tak si nemáš kupovat, tak vybavené auto. Podívej se na Arnie_one, ten neví čím začít. Až na ledničku
. Ne sorry, ale musel jsem 

Arnie, dej to trochu do kupy a rychle to střel nebo nebudeš mít nikdy pokoj
Tebe bych opravdu rád poznal, bo musíš být šílený pohodář. Já jsem dost velký flegmatik, ale takový chvílema až sarkastický poznámky bych asi nedal. Ikdyž teď už jen v dobrém... ale je veselo, lepší než se hádat.
To na moji bobinu se nesmí nikdo ani křivě podívat

Tebe bych opravdu rád poznal, bo musíš být šílený pohodář. Já jsem dost velký flegmatik, ale takový chvílema až sarkastický poznámky bych asi nedal. Ikdyž teď už jen v dobrém... ale je veselo, lepší než se hádat.

To na moji bobinu se nesmí nikdo ani křivě podívat

Já to nemyslel špatně
. Já jsem zase zjistil, že mě přestala fungovat klimatizace. Napuštěná je, ale nesepne mě kompresor. Teď jen musíme zjistit, jestli není kompresor v háji nebo nějaké čidlo. Mám vadné teplotní čidlo, ale to předpokládám, že nemá na běhu klimatizace vliv. ¨
Kurva, jen čas není.

Kurva, jen čas není.
- kawaman
- Klubové ID: 3927
Ty nemáš čas ani na ježdění, natož na opravy, Jarisi 

To je pravda, Náhodou teď jsem během 2 dnů najel 200 km.
Ale za týden mám jet na Moravu a to bude 270 km, což bych si užil, ale bez klimatizace si to neužiju, pokud bude teplo. Snad bych měl být v sobotu doma, jestli vše budeme stíhat a mohl bych na to s Dony R1 mrknout. Je to šikovný kluk a 7er má taky, takže k tomu autu přistupuje s citem, narozdíl od ostatních rutinních mechaniků. Kteří jsou taky někteří šikovní, ale je to prostě pro ně jen auto, a tak nemají takový cit. Úctu k tomu atmosferickému klenotu

Ale za týden mám jet na Moravu a to bude 270 km, což bych si užil, ale bez klimatizace si to neužiju, pokud bude teplo. Snad bych měl být v sobotu doma, jestli vše budeme stíhat a mohl bych na to s Dony R1 mrknout. Je to šikovný kluk a 7er má taky, takže k tomu autu přistupuje s citem, narozdíl od ostatních rutinních mechaniků. Kteří jsou taky někteří šikovní, ale je to prostě pro ně jen auto, a tak nemají takový cit. Úctu k tomu atmosferickému klenotu

Takisto by som si rád retrofittol snímanie hladniny oleja. E66, 745 2002, LCI MMI mám a je aj nakonfigurované. Ale zobrazuje len Initializing/Updating.
Podľa katalógu je čidlo na mreanie hladiny oleja rovnaké pre roky 2002-2007.
P.
Podľa katalógu je čidlo na mreanie hladiny oleja rovnaké pre roky 2002-2007.
P.
Tomu bych i věřil, že bude stejné, ale jde o to, která jednotka tu věcičku umí zpracovat. Facelift MMI je podle mě jen zobrazovací jednotka.