Euro pujde vite kam

Sice skoncily intervence, ale to znamena, ze uz nebudou euro nakupovat. Aby koruna vuci euru posilila, musela by CNB to co nakoupila zase fofrem prodat a to neudela... Ted se prej bude cekat, kam si ta koruna sama najde cestu, tzn jejich cil neni posilit korunu zpet vuci euru, ale proste to nechat byt. Klidne muze byt euro i drazsi, nikde neni receno, ze pujde dolu, nebo ze to bude v nejblizsi dobe...
Ta dodelavka toho isofixu je fakt strasidelna

Ale tak chapu, ze tohle je reseni, jak nemuset zasahovat do calouneni sedacek. Nepredpokladam, ze by original isofix takhle cumel ven...
Mam jednu 65tku v merku, udajne slusna vybava, i slusna cena, ale bohuzel nemam stale VINko, takze to sem nemuzu hodit...
Jinak parkovani zatim sidliste, takze s tou delkou vim o cem je rec

Ale jsem zvykly cekat na velke misto. Manzelka ma na tohle nejak kliklu, jezdi z prace drive, takze jeste stihne nachytat nejake to misto. Ale sedmu bych dost mozna nechal parkovat aspon na hlidanem parkovisti, preci jenom mene stresu... uz takhle jsem vzdycky na nervy z blbe 36tky, ktera ma ted po prvnim tydnu sezony, co jsem to mel pod barakem zniceny podznacnik bmw klubu a dulek ve znacce... na facku...
Jinak ne, nechci koupit zadnou vrazdu za 100k, jako tady prodava nejaky smoula
https://auto.bazos.cz/inzerat/73443420/BMW-745i-V8.php