Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kolik ještě najedu na přední destičky?
Kolik ještě najedu na přední destičky?
Bliklo mi, že mám v nejbližším servisu vyměnit přední destičky. Jsem objednaný na výměnu za týden. Dle iDrivu jsem -400km, v týdnu potřebuju najet cca 1500km. Kolik se dá ještě najet na desky když tedy hlásí výměnu? Děkuji za reálnou odpověď !!!
Re: Kolik ještě najedu na přední destičky?
Položím stejnou otázku: kolik dnes vypiju piv? Reálně.
Asi takováhle je odpověď, takhle ti nikdo odpověď neřekne, bez kouknutí na desky, v jakém jsou stavu, ale dle toho, že je tam přednastavená hodnota km, tak bych typnul, zme najedeš třeba ješte 10000km.
Asi takováhle je odpověď, takhle ti nikdo odpověď neřekne, bez kouknutí na desky, v jakém jsou stavu, ale dle toho, že je tam přednastavená hodnota km, tak bych typnul, zme najedeš třeba ješte 10000km.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja si tipnu ze najedes jeste minimalne 20 000, 10 000 co pise tipar na de mnou je malo....
Jinak to mereni sice uplne presne neni, ale preci jen ma nekolik fazi a ta posledni uz
presna je. Desky maji cca 13mm a najedou cca 70k km. Bude tam neco okolo 3mm. Tak popocitej sam -)
Jinak to mereni sice uplne presne neni, ale preci jen ma nekolik fazi a ta posledni uz
presna je. Desky maji cca 13mm a najedou cca 70k km. Bude tam neco okolo 3mm. Tak popocitej sam -)
Díky za odpovědi a uklidnění 

Tak ja napriklad na desky ATE najel celkem 30.000km a musely jit ven.
Naposledy upravil(a) Jirke dne čtv 06.04.2017 08:43, celkem upraveno 1 x.
moje osobní zkušenost je cca 15000km na předních, na zadních mi svítí výměna už 20000km a jsou ještě OK. Jinak na předních deskách jsem najezdil 120000km (originál BMW montované v německu v autorizovaném servisu), na zadních zatím najeto 140000km.