Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Mně se taky nejvíc líbí kombinace předface předek poface zadek. A nevím proč by to měla být prasárna, když někdo mění na face interiér nebo nárazník. 

"trága" je samozřejmě relativní... mně se na E65 líbí obě verze prdelí, moc. Spolu s E63 opravdu radost pohledět. Ale šlo mi o to, že mít část auta jinak než jak bylo z továrny je něco co bych nechtěl. Když sem vybíral sedmu tak sem na takový narážel... A nechěl bych to, i když je to dobře udělaný. To samý s propan butanem v kufru. OK, funguje vám to, šetří vám to plno peněz, je to ekologičtější - fajn fajn fajn super. Ale já to nechci, každý to máme trochu jinak. Hlavní je, že ty sedmičky máme všichni rádi, ne?Jaris330D píše:Co by na tom bylo za trágu. To že to má být jinak víš jen ty a pár jedinců, co se tím zabejvaj. Ostatním to bude šumák. Znám hodně lidí, kterým se líbí facelift zadek a předek klasika. U zadku se musí měnit víko, světla, nárazník. Aspoň si to myslím. Předek je hodně drahý.kurevtor píše:u FL jde hlavně o ten interiér, kterej je sice furt hnusně šedivej plastovej, ale ty kolotočářský chromový blejskátka tu příšernost z předface celkem obstojně zachraňujou.
mít auto bastlený napůl, jakože třeba jen zadek FL je trága. Jsou takový k vidění v inzerci, ale nechtěl bych to.

(Ale Snejkovo upgrade spodní části nárazníku z FL do toho nepočítam, to se mi líbí

Proč jako všichni chcete upgradovat ten zadní nárazník? Ňáká nová móda?
A zrovna tohle by mě zajímalo, jak vypadá. Protože mě osobně vadí ty malé mlhovky u předfaceliftu. A vůbec, jak to udělat, protože facelft je z jednoho kusu ne? Já jsem taky zastánce originality, ale někdy to není na škodu to přefackovat
. Ten zadní nárazník je takový tvarovanější u faceliftu. Možná i protáhlejší.
Ale na čem se shodneme je, že kola dělaj auto. Přezul jsem z 18tek na 19tky styl 95 a hned je to jiné auto.

Ale na čem se shodneme je, že kola dělaj auto. Přezul jsem z 18tek na 19tky styl 95 a hned je to jiné auto.
Mne ten FL zadek prijde taky lepsi a uz jsem ho i videl na pred FL a traga bych to uplne nenazval, spis jde o zvyk...
BTW dnes sem byl na servise u jaraxe a jen co vjizdel do garaze, tak vedel co bude potreba udelat
, tak doufam, ze to nebyla az takova katastrofa nakonec
Ale co me zajimalo skrz ty diskuze o sedackach, club vs nasca, tak jsme byli v garazi a chtel jsem to vyzkouset a ten rozdil je znatelnej... Do toho clubu clovek zajede jak do perinek, on ten mechanismus masaze a odvetrani u nasci tu tvrdost hold asi potrebuje i ta kuze je jemnoucka v clubu... Umel bych si to predstavit ve svym, to si clovek musi zkusit proste, ale rozdil je hodne znat...
BTW dnes sem byl na servise u jaraxe a jen co vjizdel do garaze, tak vedel co bude potreba udelat

Ale co me zajimalo skrz ty diskuze o sedackach, club vs nasca, tak jsme byli v garazi a chtel jsem to vyzkouset a ten rozdil je znatelnej... Do toho clubu clovek zajede jak do perinek, on ten mechanismus masaze a odvetrani u nasci tu tvrdost hold asi potrebuje i ta kuze je jemnoucka v clubu... Umel bych si to predstavit ve svym, to si clovek musi zkusit proste, ale rozdil je hodne znat...
To je přesně ono, dokud si to člověk nevyzkouší, tak bude tvrdit, že mu štaci to co má atd.. Jenže je chyba si to nevyzkoušet a koupit auto bez lepší kůže 

On ten club moc lidí nemá, aby to porovnali než koupí (ale určitě doporučuji vyzkoušet, protože každýmu bude sedět něco jiného)
Ještě by mě zajímalo to merino + merino s odvětráváním (jestli dělají)
Na druhou stranu si zas nemůžu stěžovat cestou z Olomouce do mě pralo slunko a stačilo mi jen větrání sedadla, abych se zchladil a nemusel sem pouštět klimu ještě když mě škrábe v krku..
Jak už tu psal Jarax na ty dlouhý štreky souhlasím s clubem
Pro moji cestu do kanclu 10 km a popojíždění ve městě je to odvětrávání pecka skrz léto, že auto stojí furt na slunku a praží to i na sedadlo

Ještě by mě zajímalo to merino + merino s odvětráváním (jestli dělají)
Na druhou stranu si zas nemůžu stěžovat cestou z Olomouce do mě pralo slunko a stačilo mi jen větrání sedadla, abych se zchladil a nemusel sem pouštět klimu ještě když mě škrábe v krku..
Jak už tu psal Jarax na ty dlouhý štreky souhlasím s clubem
Pro moji cestu do kanclu 10 km a popojíždění ve městě je to odvětrávání pecka skrz léto, že auto stojí furt na slunku a praží to i na sedadlo
já nikomu nic nevnucuju, nevyvracím, jen by si každý měl vyzkoušet všechny varianty a ne zarytě tvrdit že sedačky s nascou jsou stejně pohodlné jako s clubem.
je to vlastně jako bych tvrdil že mi club bez odvětrávání chladí stejně jak nasca s odvětráváním
je to vlastně jako bych tvrdil že mi club bez odvětrávání chladí stejně jak nasca s odvětráváním

Taky jsem zvědav, jak u Jaraxe zkusím club, jak velký bude rozdíl oproti Merinu.
Jestli máš odvětrání i masáž, tak je rozdil znatelný.
Mám tam vše.
nebyl jste se někdo kouknout či neznáte tuto na Slovensku?
https://www.autobazar.eu/cz/bmw-rad-7-7 ... 72166.html
https://www.autobazar.eu/cz/bmw-rad-7-7 ... 72166.html
- vlastnemec
Ahoj celkem hodně dlouho na prodej, už jsem ji zaregistroval, ale za vyšší cenu, bílou bych hned přebarvil dodělal acc a je to, tedy pokud je v dobrém stavu což slovensko co se týče stavu je ještě horší než u nás.

Díky, za kolik se prodávala?
Ja na ni byl kouknout osobne a je to hrizna vrazda. Fotky jsou asi 5 let stare, auto je lakovane nejakym ko..tem nevim kde, v aute nic nefunguje, prevodovka kope a dalsich mikion veci.. kdyby bylo za 7k €, tak by to slo.. jo a interier byl kdysi mozna bily, ale kdyz jsem se na auto byl podivat, byl zluty jako by tam chcali psi.. NEDOPORUCUJU
Lidi jsou stejně kurvy, inzerují něco, co je ve skutečnosti sci-fi. Dneska jsem se bavil s kamarádem, že jezdí a shání Mercedes Vito, prý toho už objezdili tolik, že to vzdávají. Na fotkách prý berný, ale skutečný stav hrůza. V telefonu to vychvalují, jak kdyby to byla voňavka A1 a ve skutečnosti auto před vraždou. Nebojí se lhát i po upozornění, že jsou ze vzdálenosti 300 km.
Dneska jsme byli s bratrem v Kutné Hoře mrknout na letní pneu. Prý 6mm vzorek a 5ks za rozumný peníz. Přijeli jsme a ve skutečnosti měli 6mm jen 2 a druhý sotva 4mm, pátá byla trefená na bok. Tak jsme jim řekli, že tohle v inzerci není řečeno a on prý 6mm bral jako takový průměr +-
, prý to moc řešíme a že jsem nějaký chytrák. Tak jsem ho poslal do prdele a jeli pryč. Už podle ksichtu se mě nezdál. Raději bratr koupí nové a sere na nějaké jeté, což mu schvaluji.
Dneska jsme byli s bratrem v Kutné Hoře mrknout na letní pneu. Prý 6mm vzorek a 5ks za rozumný peníz. Přijeli jsme a ve skutečnosti měli 6mm jen 2 a druhý sotva 4mm, pátá byla trefená na bok. Tak jsme jim řekli, že tohle v inzerci není řečeno a on prý 6mm bral jako takový průměr +-

tatík má jedno Vito do novoty, 2004 s tím nejsilěnjším čtyřválcem, 115Cdi, vůbec s tím nejezdí, od roku 2004 najel 90 tisíc, ale nemužu ho donutit to prodat 
kdyby byla zajímavá nabídka tak by to ale pustil (donutil bych ho nějak) pokukuje po R-classe

kdyby byla zajímavá nabídka tak by to ale pustil (donutil bych ho nějak) pokukuje po R-classe
to už bude slušnej dojezd 

zupa, ale kufru si cením více
jinak teď jsem dal 800km na nádrž a e65 při překročení 999km stejně počítá od nuly