Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Oprava IF kamery z havarijka
Re: Oprava IF kamery z havarijka
Taky jsem o tom premyslel a mam v planu to zkusit - nepouzite mam tu folie od mobilu, tak to tam zkusim plesknout.
Zdravim!
Tak konecne dnes, po 3 mesicich mam auto doma, vcetne nove kamery! Nakonec se vse vyresilo k moji spokojenosti a doplatek na kameru byl jen 5 tis. Funguje suprove, obraz krasnej. Takze pro vsechny co budou resit nekdy stejnej problem, kameru lze vymenit z havarijka.
Skoda ze sem nemuzu pripojit obraek jak vypada nova - ta kovova cocka vpredu je hladka a leskla jako zrcadlo.
Tak konecne dnes, po 3 mesicich mam auto doma, vcetne nove kamery! Nakonec se vse vyresilo k moji spokojenosti a doplatek na kameru byl jen 5 tis. Funguje suprove, obraz krasnej. Takze pro vsechny co budou resit nekdy stejnej problem, kameru lze vymenit z havarijka.
Skoda ze sem nemuzu pripojit obraek jak vypada nova - ta kovova cocka vpredu je hladka a leskla jako zrcadlo.
- Filozof
- Klubové ID: 1044
já bych rád viděl fakturu a rozsah prací a poškozené auto. Bylo by to zajimavé co za 205tis nebo kolik to bylo udělali a vyměnili dílů.
Bylo toho asi na 5 A4 stranek - napr. jak mnenili ty predni dvere, tak vsechny srouby, gumy, dorazy a tesneni jsou novy, to tak nejak odpovida.
Ale zase jsou tam veci, jako "rovnani prahove vystuhy - 3.500kc" coz by me zajimalo kde vzali, protoze ta plastova prahova lista byla lehce poskrabana, takze pochybuju, ze byla ohnuta vystuha po ni
Ale co, opraveny to je, kameru mam, radeji uz nic neresim..
Ale zase jsou tam veci, jako "rovnani prahove vystuhy - 3.500kc" coz by me zajimalo kde vzali, protoze ta plastova prahova lista byla lehce poskrabana, takze pochybuju, ze byla ohnuta vystuha po ni

Ale co, opraveny to je, kameru mam, radeji uz nic neresim..
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
ted zrovna měníme oboje levé dveře u E66 a je to masakr kolik je to práce, tak 5 dní komplet, ty každý dveře maj tak 100 dílů
O. T. Kolik platíte havarijko? Vyplatí se to?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Kontaktovat uživatele:
platím 10k u sedmy včetně povinnýho a mám pojištěno na 150k, tzn pokryje mi to většinu běžných nehod a při totálce mám základ na druhy auto. ted z toho budu dělat přední nárazník do kteryho mi někdo nacouval s koulí.
Jakou máš spoluúčast? No a když se využije havarijko, tak nezvednou ti pojistku? Kdysi jsem u některých aut taky chtěl využít havarijko, ale do škody kolem 10 000 se mně to většinou nevyplatilo. Protože mně buď počítali cenu z neorigo dílu bez amortizace nebo originál s amortizací a spoluúčast 5000 kč, takže kvůli tomu jsem se na to vykašlal. Nevím, jak u sedmy, tam budou díly nejspíš dražší.
Vidím, že to asi bude mít hodně lidí podobnéVlasta píše:O. T. Kolik platíte havarijko? Vyplatí se to?
POV + havarijko mě vychází na 10,3K
Jsou tam skla za 30K
Zvěř, živly 100K
Krádež, vandalismus 205K (dle tabulek oceněno, víc by mi prej ani nedali

Asistence 5K
Náhradní vozidlo 5 dní myslím
Spoluúčast 3%
Víc bych za to určitě nedával... pokud sem kalkuloval neprůstřelnou smlouvu bylo to kolem 30K a to je nesmysl za auto ceny 270K...
Naposledy upravil(a) FifaTHOR dne úte 21.03.2017 12:02, celkem upraveno 1 x.
-
- Klubové ID: 3861
Spoluúčast 1% / 3.000 Kč. Předpokládám, že se bavíme o Retro od Generali.
Mě teď na E65 2002 likvidovali uražené zrcátko a neamortizovali. Dali mi 25.499 mínus 3.000 spoluúčast. Na takto stará auta už musí být speciální pojištění a plní jen rozpočtem. Což mi vůbec nevadí, protože všechny nehody takhle řeším. V polsku jsem si sehnal full zrcátko s pamětí a stmíváním za 6500.
Mě teď na E65 2002 likvidovali uražené zrcátko a neamortizovali. Dali mi 25.499 mínus 3.000 spoluúčast. Na takto stará auta už musí být speciální pojištění a plní jen rozpočtem. Což mi vůbec nevadí, protože všechny nehody takhle řeším. V polsku jsem si sehnal full zrcátko s pamětí a stmíváním za 6500.
Mám direct... a ještě jsem nic neřešil, takže nemám zkušenost
Sice mi už někdo sejmul přední nárazník naboku, ale to si umím přelakovat sám, je to jen ta lišta kde jsou senzory parkování

Sice mi už někdo sejmul přední nárazník naboku, ale to si umím přelakovat sám, je to jen ta lišta kde jsou senzory parkování
Ja mam taky direct - funguje to tam jinak - pri sjednani si clovek urci, jak velke je kryti (maximalni plneni) a zbytek nikdo neresi. Zadne amortizace, stari auta, nic. Proste zaplati to co se stane.
Ja mam 200k, spoluucast 5%, 200k se vztahuje na vsechny druhy skody (zivly, zver, vandalismus, nehoda), proste do te ceny plati vsechno. Stoji me to 16.000 rocne jen za havarijko. Levnejsi jsem nenasel.
Ja mam 200k, spoluucast 5%, 200k se vztahuje na vsechny druhy skody (zivly, zver, vandalismus, nehoda), proste do te ceny plati vsechno. Stoji me to 16.000 rocne jen za havarijko. Levnejsi jsem nenasel.
A ted jsem zjistil, ze po te oprave mi nedrzi pamet u zrcatka v tech dverich co menili - pokazde kdyz odemknu se zratko otoci nekam do psi pici
A to jeste kdyz mi to ted vratili, tak mi tam svidi kabinove filtry, ze uz mam 6 tisic po limitu a kdyz jsem jim to tam daval bylo to v pohode.. nejak se mi to nezda..

A to jeste kdyz mi to ted vratili, tak mi tam svidi kabinove filtry, ze uz mam 6 tisic po limitu a kdyz jsem jim to tam daval bylo to v pohode.. nejak se mi to nezda..
wizerDEAD: jsem rád, že to dobře dopadlo
Co se týče zrcátka - není možný, že ti jen smázli paměti sedaček (a zrcátek a volantu)? Ale to by dělaly obě zrcátka no 
že v autorizovanym servisu po sobě neumí auto zdiagnostikovat a nastavit servisní intervaly nebo je resetnout je prostě fakt. Mně se na to taky skoro vždy vypíchali.

že v autorizovanym servisu po sobě neumí auto zdiagnostikovat a nastavit servisní intervaly nebo je resetnout je prostě fakt. Mně se na to taky skoro vždy vypíchali.

No prave v pameti to neni. To jsem si myslel nazacatku, ale je tam neco spatne.
Priklad:
Odemknu auto, je jedno jestli klicem nebo pres CA a zrcatko u ridice se naklopi nekam do strany (bud ke me nebo ven, ale pouze horizontalne).
Sednu, nastartuju, seridim si zrcatko, ulozim do pameti.
Vystoupim, zamknu, odemknu a zrcatko odjede do psi pici.
Nastopum, zmacku tlacitko pameti a nic se nestane - v pameti je prepsana poloha do ty psi pici kam se zrcatko samo natocilo.
Takze podle me je neco tomu snimaci kterej tu polohu urcuje, nebo tak neco. Kazdopadne predtim to nedelalo a ted jo, a kdyz jsem tam s tim dneska byl, tak mi dali termin 18.4............. Bych jim to tam zapalil nejradeji..
Priklad:
Odemknu auto, je jedno jestli klicem nebo pres CA a zrcatko u ridice se naklopi nekam do strany (bud ke me nebo ven, ale pouze horizontalne).
Sednu, nastartuju, seridim si zrcatko, ulozim do pameti.
Vystoupim, zamknu, odemknu a zrcatko odjede do psi pici.
Nastopum, zmacku tlacitko pameti a nic se nestane - v pameti je prepsana poloha do ty psi pici kam se zrcatko samo natocilo.
Takze podle me je neco tomu snimaci kterej tu polohu urcuje, nebo tak neco. Kazdopadne predtim to nedelalo a ted jo, a kdyz jsem tam s tim dneska byl, tak mi dali termin 18.4............. Bych jim to tam zapalil nejradeji..
Tak si ulož paměť bez nastartovaného motoru, jen se zaplym klíčkem
bych blil.
A cemu to ma pomoct? Jaky je rozdil proti ulozeni s nastartovanym motorem?inspi1981 píše:Tak si ulož paměť bez nastartovaného motoru, jen se zaplym klíčkem
-
- Kontaktovat uživatele:
ušetříš za palivo

-
- Kontaktovat uživatele:
WizarDEAD to musí být na hovno, to z toho psa furt lovit