Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
A ted trochu mimo téma jestli má někdo zkušenost. Řeším auto pro mladou , nechci vyloženě nic hezkýho ani drahýho, protože 5 let nejezdila a před tim tak kolem komína, takže potřebuju aby se do toho dostala... a ona nechce nic velkýho a chtěla by automat....Zas na druhou stranu já nechci kupovat fábii a něco podobného aby se mi vtom hned nezabila, takže koukám po nějakých E46...... Jak je na tom motor M52B20 110kw v E46 ve spojení s automatem? Je to vyloženě hovadina? Protože to nepojede a navíc ty automaty co si tak vzpomínám nebyli uplně super? Mám bohužel jen zkušenost v E39 touring a to bylo vyloženě mrtvý ale v E46 zkušenost nemám.. tak se ptám než na to vyrazím mrknout. Zase vůbec nechci nic zbytečne silného protože ona bude jezdit do kila takže jde spíš o spolehlivost a do 320D 100kw jít fakt nechci....
Wow... A to máš bez dalších nákladů? Např nutný servis atd?dogeatdog píše:Minuly mesic.FifaTHOR píše:A kdy jsi toho krasavce kupoval?
kup ji 323i
Tak pokud bych kupoval něco pro sebe na nějaký letní blbnutí by bylo cabrio super nebo vyloženě zimní auto 4x4 pak ano..JaraX píše:fifaTHOR a není lepší si koupit druhé auto jiné zaměření? např cabrio, mít dvě sedmy je kravina, ale zas lepší jak mít superba, to je auto které není k ničemu
Ale jelikož oba denně jezdíme, tak o kombinaci moc mluvit nejde... Navíc má rodinu v Karlových Varech a Hodoníne, takže i dost cestuje a vozí i tu rodinu...
Původně se jí líbilo BMW 1, ale to už taky nevidím jako výhru zrovna a bojí se zadního pohonu

Proto se mi za těch 300K jeví opět jako nejlepší auto cena výkon jedině 7er e65
Shodou okolností jsme jeli na konci února na Vysočinu a druhý auto onen Superb II v plné pálce, ale ten rozdíl jízdních vlastností je prostě propastnej... A ještě jedna omílaná věc, sice mám kůži nascu (což ne všechny potěší) ale rozdíl oproti tomu superbovi nebo kolegův ford mondeo co má taky v plné je i ta nasca zlatá

Kdepak, preventivne kompletne pretesnit motor plus blbne prevodovka, plus naky mensi mouchy, pocitam do toho ted vleti cca kilo+. Respektive uz leti, pokud na tom snejk uz dela. Coz byl zamer, nechtel jsem radoby vymazlenej kus za dvojnasobnou cenu s vedomim ze do toho stejne kilo zahucim, pokud to auto neni delany. Takhle budu vedet, ze mam auto v cajku.FifaTHOR píše:Wow... A to máš bez dalších nákladů? Např nutný servis atd?
Jinak starsi sedma bez dalsich nakladu od koupi snad neexistuje

No tak to je pěkný... to přetěsnění mě asi bude taky jednou čekat pokud nebylo udělaný (dávam tomu 1% že jo) 
A pak asi převodovka olej - zatím řadí úžasně (to jestli se tam někdy olej dělal mi zodpovězeno už nebylo)
První věc co mi nedávno odešla je zadní čidlo parkování (2hý z leva) tak jsem to byl dnes checknout a odešlo opravdu to čilo, když jsem to zkoušel přehodit s prvním, tak fungovalo v onom druhým slotu to první)
Jen mám dotaz zda stačí čistě vyměnit za nové a nebo se něco kóduje, protože jsem četl někde, že z důvodu odcizení to není tak jednoduchý...

A pak asi převodovka olej - zatím řadí úžasně (to jestli se tam někdy olej dělal mi zodpovězeno už nebylo)
První věc co mi nedávno odešla je zadní čidlo parkování (2hý z leva) tak jsem to byl dnes checknout a odešlo opravdu to čilo, když jsem to zkoušel přehodit s prvním, tak fungovalo v onom druhým slotu to první)
Jen mám dotaz zda stačí čistě vyměnit za nové a nebo se něco kóduje, protože jsem četl někde, že z důvodu odcizení to není tak jednoduchý...
DonyR1 : nákup vhodného vozu pro manželku bych doporučil řešit v sekci POKEC...a ne v sekci 7er...pokud jí teda nechceš koupit 7er 

First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Tak kup manželce volvo, kdyby náhodou tak to něco vydrží. Třeba starší s60 velikostně je to jak octavka a v automatu je jich mrak. Buď 2.4i nebo 2.5T. Ale je pravda ze sem do 7er to asi nepatří.
Já vím mel jsem 3 s60 a Volva opravuji uz x let ale chci E46.
Jarax: joo kdyby nějaka byla tak hned ale nejsou
Jarax: joo kdyby nějaka byla tak hned ale nejsou

v německu sou jich mraky
Kromě toho výfuku nevypadá špatně.. https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v% ... 44930.html
jj, slušná výbava i cena a pak že to nejde, a navíc je to club
Bez lednicky??
Sorry jako
Sorry jako

vy ste kokoti s tou ledničkou 

Noo ledničku to nemá
, ale i tak bych se jel na ni podívat
nějaká ta investice tam bude, ale i tak mi přijde za tu cenu slušná.

nevadí tak bych si dal na střechu mrazák 

-
- Kontaktovat uživatele:
Z toho výfuku jde mráz po zdech i bez ledničky 

Ta vypadá pěkně 

bez ledničky nebrat ! Tady na tom křesle jsem to všem říkal, ale je to marný, je to marný, je to marný 

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Je fajn, že to berete s humorem