kolik si za ní dal jestli to neni tajne? Zajima me co je pro JaraXe predrazene, kdyz on by to videl na 160k.horan píše:Mohla být levnější. To neříkám. Já ji přesně takovou hledal. S plnýma sedačkama, s podvozkem se zadnim i-drivem a plnyma zadnima sedačkama, SC, bezklíček,long, hlavne s černým interierem (strop to kazi) a černou venku..... Tohle ten výběr dost zuužuje, tudiž jsem překousnul cenu.
Oželel jsem z požadavku dvojity okna a tu prokletou ledničku.![]()
Střibrnych s šedou kuží je plno, ale tu bych nepřekousl (nikoho nechci nasrat)
Fajn nebude to TOP, ale není to žádna vybydlenina. Za tím si stojim.![]()
Je to 2004, byl tam Prins (po seřizeni už funguje jak ma), je dlouha, pro mě vevnitř krasna.....
S tebou je to těžký. Jak to nemá tvou kůži,tve dřevo v individualu tak je všechno špatný

Pokud si mel takhle jasny pozadavky tak je jasny, ze si cekal a ze si musel zaplatit vic. To bys na ni jinak cekal do konce zivota. Vic v uvozovkach, to je takova mistni iluze, ze se nejaka nej sedma da koupit za 150-200 tisic. Jo mozna da, ale kolikrat do roka se to povede? A stejne bude ve vybave neco blbe. A kolik to pak chce penez za servis? Takze koupit lehce drazsi ve vybave a v pohodovym stavu vyjde nastejno.
Pro Jaraxe je holt vsechno (krome 760i v individualu) socka