Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e65 - podvozek

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
Dragonerix
Kontaktovat uživatele:

Re: e65 - podvozek

#61 Příspěvek od Dragonerix »

normálně ne.. ale já to nechal dát do servisu a oni to dovezly k jejich známému na STK kde provedly rovnou i test podvozku, jelikož jsem říkal že mám pocit že ve 130 se to auto klepe a plave a tedy prosil jsem je ať mi vyváží kola a udělají geometrii. Výsledkem bylo že mám na h***o přední a zadní ramena a přední tlumiče.

asi to zavezu ještě někam na test :D nebo nějaká rada? nechci zbytečně kupovat nový tlumiče pokud třeba ještě nějakou dobu budou tyhle fungovat... to auto má najeto 204tkm a jsou tam pořád originální linky a nikde u nich nic neteče ani není prasklé
dogeatdog

#62 Příspěvek od dogeatdog »

Hele ja se ti divim... tyhle laborace, proc se neseberes, neskocis za snejkem at se ti na to podiva, kdyz ho mas pod nosem? Takhle taky muzes vyvalit kdovijaky prachy za neco, co ve finale vubec nebude pricina problemu. A s jeho zkusenostma ti muzu rict ze pokud na to nekdo prijde kde je zakopanej pes rychle a bez mrknuti oka, je to on.
Akorat pocitej, ze na opravu je cekacka nekolik tydnu jako prd. Ale o tom, ze se to vyplati nemej pochyb.
Dragonerix
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od Dragonerix »

když dovolat se mu nedá a jet tam na blind je risk :D ale asi to bude nejlepší.. maká i v neděly? :D
dogeatdog

#64 Příspěvek od dogeatdog »

ja mu posledne volal a kdyz jsem tam prijel, tak mu rikam "nemohl jsem se dovolat", snejk na to "nevim kde mam telefon", takze asi tak ;)
tam musis zajet, jemu ten kram musi zvonit snad imrvere... ja tam byl onehda v nedeli a kluci tam makaji snad porad

e: ja tam jen napul na blind z podstatne vetsi dalky nez to mas ty :D
Dragonerix
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od Dragonerix »

zkusím se tam juknout v neděly, to mám čas... jinak příjezdová cesta k němu mi ty tlumiče odrovná :D
laik

#66 Příspěvek od laik »

Dragonerix: přidám se a určitě nic nekupuj, ať se s tím sveze někdo, kdo to zná.
Tak jsem dopadl s S-Maxem, někdy uskočil zadek na hrbolech. Tak jsem jel na test. Účinnost 20%.
Říkám aha po smrti. Je tam nivo a vede do tlumiče nějaký drátek, pane to musíte do Fordu. Objednal jsem nové za 11.000/kus, namontovali ve Fordu, po 2.000 km jedu znovu na test a účinnost 18%. Jedu to reklamovat a v servisu mi řekli, že se to testuje na stolici a ne na autě. Nakonec to byla geometrie, a 25k v hazlu. Ale mám nové :D
Nevím co tam je, EDC asi ne :D , ale aby jsi také tak nedopadl.
Dragonerix
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od Dragonerix »

lol... aha.. ok nechám to na snejkovi, nějaké pokusy, testy a omyly nepotřebuji. Díky za rady a tipy... až budu vědět víc tak se určitě svěřím s výsledkem.
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od JaraX »

rozumny. někdy to je s lidma sranda, stejně jak říkal snejk že mu tam kdosi přijel že nutně potřebuje koupit Logicovy repráky, že mu některy nehrajou a ani nepustil Snejka ke slovu. :D :D

a ja co prodávám nějaké díly z té 750 tak se taky nestačím divit co kolikrát volá za exoty.
třeba pán co chtěl modul ruční brzdy ale přesně s těma číslama co má na té krabici, tak jsem z něj tahal číslo že mu zavolam a vysvětlím mu to, marně, 3x mi napsal že jen tydle čísla :D (Což prakticky ani nejde jellikož ty seriie se měnili tak strašně často že jsou stovky verzí)

další pán chtěl zadní face světla, nesouhlasil s cenou a furt mi psal jak je muže mít z polska za levno, tak jsem mu řekl at si je koupí, ale on že je chce odemě :D no a pak že je chce vlastně hrozně rychle, tak jsem je jel v neděli vymontovat a on mi v pondělí ráno když jsem to zabalil napsal že už je nechce :D
kawaman
Klubové ID: 3927

#69 Příspěvek od kawaman »

Jo, s lidma se hrozně špatně spolupracuje :-)
Hlavní je, že si Dragonerix nechal poradit a rozhodl se pro nejlepší variantu
dogeatdog

#70 Příspěvek od dogeatdog »

On pruser je, ze kazdej mechos ma tendenci od pasu vypalit diagnozu kde je chyba, a kazdej servisak rekne ze to samozrejme umi spravit.
Sance na to ze se trefi jsou vetsinou tak 50/50, a kdyz se trefi, tak sance ze to udela jak je potreba zas tak 50/50. Takze ve finale ma clovek 25% sanci, ze problem zmizi, ovsem za 100% cenu, ze.
A v horsim pripade se "opravene" vysype tak, ze to skonci odtahem.
Takovejch zkusenosti mam mraky. Snejk je jistota. Opakovane potvrzeno.
Yettas
Klubové ID: 3992

#71 Příspěvek od Yettas »

Jelikož jsem taky mechoš i když ne přes bmw tak souhlasim, ze nekdy si ti "šofeři" mysli ze kdyz jim nejaky koelga rekne po telefonu, "to je urcite tahle zavada" tak se toho chytnou jak mucha hovna a nejde jim to vysvetlit :D a souhalsim s jaraxem že takove jednani stylem chci honem hned ted okamzite a za pul dne uz nechci je unas taky na dennim poradku :D kazdopadmne je nejlepsi fakt zajet k cloveku co to ma v malicku a vi o tom nejvic, nez strilet takhle od pasu :D
Dragonerix
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od Dragonerix »

Tak jsem auto odevzdal snejkovy. Přední obě ramena, levý čep řízení a pravý přední tlumič, ze zadku obě horní ramena. Takže jsem rád že jsem tam zajel, když mi ukázal ty vůle a jak tam lítá čep řízení :D nechtělo se mi s tím jet domu. díky :)
Dragonerix
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od Dragonerix »

Tak auto mám po opravě a jezdí jak na obláčku. Takže za mě Snejk super!!! Komunikace, rychlost, pečlivost, kvalita, cena a skvělý charakter.
horan
Klubové ID: 4040

#74 Příspěvek od horan »

Komunikace?
Tak dobrej for. :lol: :lol: :lol: :lol:
Dragonerix
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od Dragonerix »

ups.. pardon... myslím osobně :D dobře se s ním kecá
Odpovědět