prosím o radu, při výměně prostřední LED žárovky ve stropním panelu vpředu jsem si nedopatřením vycvaknul konektor, který mi odskočil kam si pryč ve stropě. Poradí mi tu někdo, jak celý ten kryt s panelem ze stropu sundám? Vůbec to nejde dolů, musel jsem použít opravdu hrubou sílu, skoro bych to i zlomil ale ani se to nehnulo. Auto je e90 2011.
Polamat je to snadne... Zacni sundavat od celniho skla, zhruba 2-3cm od kraje te lampy jsou "spony" ktere je nutno zamacknout a lampu povytahnout. Po kazde strane samozrejme. Nejdriv jednu stranu, potom druhou. Pak uz ti to pujde... neni to o sile, spis o tom vedet kam.
matiz píše:Polamat je to snadne... Zacni sundavat od celniho skla, zhruba 2-3cm od kraje te lampy jsou "spony" ktere je nutno zamacknout a lampu povytahnout. Po kazde strane samozrejme. Nejdriv jednu stranu, potom druhou. Pak uz ti to pujde... neni to o sile, spis o tom vedet kam.
Mimochodem moooc pekna SPZ
Díky za cenou radu, myslíš stejně jako podle tohoto videonávodu?
Prsty to po podle mě nedáš, doporučuji ideálně takové to plastové páčidlo na interiéry a nebo tam hodně opatrně zajet šroubováčkem. Jo a nelezu tam od předního skla jako na tom videu, ale čistě kolem lemu toho vlastního stropního/světelného panelu. Pokud máš lampičky na čtení, tak ty spony jsou v jejich úrovni, čili v tomto místě tam opatrně zajet tím plastovým páčidlem a zatlačit jím směrem dozadu.A jak píše matiz, nejprve jedna strana, lehce povytáhnout směrem dolů a pak to samé na druhé.
czNEWMANcz píše:Prsty to po podle mě nedáš, doporučuji ideálně takové to plastové páčidlo na interiéry a nebo tam hodně opatrně zajet šroubováčkem. Jo a nelezu tam od předního skla jako na tom videu, ale čistě kolem lemu toho vlastního stropního/světelného panelu. Pokud máš lampičky na čtení, tak ty spony jsou v jejich úrovni, čili v tomto místě tam opatrně zajet tím plastovým páčidlem a zatlačit jím směrem dozadu.A jak píše matiz, nejprve jedna strana, lehce povytáhnout směrem dolů a pak to samé na druhé.