Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kódování a flashování jednotek
-
Kódování a flashování jednotek
Ahoj chlapi, máme tady nějaké fórum zabývající se kódováním/flashováním jednotek? Něco jako sdílení zkušeností, řešení problémů atd.? Nebo je tady tak malá základna lidí, kteří se tomu věnují, že chodíte jen na zahraničí fóra?
-
Re: Kódování a flashování jednotek
Nikdo nic?
Tak zkusím s prvním dotazem:
Tušíte, jak se dá u E-series změnit aktuální I-level po flashi jednotek přes winkfp? Tedy všechny jednotky mají aktuální verzi SW, jen by bylo fajn, aby se aktualizoval i záznam pro current integration level. Teoreticky, pokud se provádí aktualizace přes ISTA/P, tak tam by to mělo být součástí celého procesu, ale když falshuju přes winkfp? Podle mě to bude někde přes toolset32, ale přestný postup neznám...

Tušíte, jak se dá u E-series změnit aktuální I-level po flashi jednotek přes winkfp? Tedy všechny jednotky mají aktuální verzi SW, jen by bylo fajn, aby se aktualizoval i záznam pro current integration level. Teoreticky, pokud se provádí aktualizace přes ISTA/P, tak tam by to mělo být součástí celého procesu, ale když falshuju přes winkfp? Podle mě to bude někde přes toolset32, ale přestný postup neznám...
To musíš přes Tool32
-
Jj, to jsem si myslel, ale tušíš jak? Resp pod jakým příkazem?
Zalezi na jakym aute. Tak treba 3er. Vyberes E89X.prg, pak i_stufe_lesen-to vycte z vozu-Ilevel z vyroby, posledni znamy a skutecny.
Pak i_stufe_schreiben-ten z vyroby nemenit
Pak i_stufe_schreiben-ten z vyroby nemenit
-
Super, to je přesně to, co jsem potřeboval, o víkendu na to kouknu. Díky moc!