Ahoj,
mám problém s PDC u E61 r.v. 2007 předface......při couvání nevydává zadní PDC žádný zvuk. Čidla jsou bez problému, zobrazují vzdálenost, na diagnostice žádná chyba. Předek ukazuje OK, zvuk také OK, ale zadek "nepípá".
Jak je to tam se zvukem? Vychází zvuk přímo z repráků vzadu, nebo je to nějaký speciální repráček?
díky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E61 PDC bez zvuku
Re: E61 PDC bez zvuku
Zvuk vychází přímo z repro. Tak buď máš všechen zvuk hnán na prědní repro, nebo ti zadní repráky nefungujou
- Sovaja
- Klubové ID: 4075
Hmm, tak až dorazím domů, tak na to kouknu, ale nezdá se mě, že by repráky vzadu nehrály a nebo že bych měl zvuk hnaný dopředu.....ale raději na to kouknu.
Jinak by tedy zvuk vycházel z těch dvou horních repro v kufru na stropě? Mám systém Logic 7....
díky
Jinak by tedy zvuk vycházel z těch dvou horních repro v kufru na stropě? Mám systém Logic 7....
díky
ja bych neřekl že to pípa repro, ale pod volantem je malý repraček hlavně mřížka jde vidět. Tak to z něho by měj jít zvuk jak z PDC tak přistrojovky když se ji něco nelíbí ala GONG.
- Sovaja
- Klubové ID: 4075
Tak vyzkoušeno....zadní půlka auta je bez zvuku:-(. Zkoušel jsem kouknout na dráty do Logicu 7, ale nic......
Takže jdeme řešit co s tím.....
díky
Takže jdeme řešit co s tím.....
díky
-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
Nejspis mas zesilovac po smrti, je to tak ze zadni pdc jdou do repraku zadnich dveri, predni pdc do prednich dveri a signal si bere z MOSTu a do nej mu to pousti ccc. Trojka to tak ma urcite, petka to bude mit predpokladam stejne. Pokud bys mel ten zesak fakt KO, mam k dispozici zesilovac high end individual - o stupen lepsi vybavovy stupen nez logic, v podstate to nejlepsi co tam slo dat.