Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Dodělání PDC F10
- mykovec
- Klubové ID: 3813
Dodělání PDC F10
Ahoj,
potreboval bych se zeptat, zdali mate nekdo zkusenosti s dodelanim BT handsfree a PDC do zakladni F10?
Bohuzel i takove v zakladu si lide objednavaji a kamarad jednu takovou jde zejtra koupit.
1) Co se BT handsfree (v aute je seriovy zakladni iDrive bez navi), tam ocekavam, ze by to bylo reseni za alespon 10-15 tis a vic (podle toho, jak drahe bylo dodelani u predchozis E verzi), takze to asi dopadne na nejaky Parrot, nebo to vidite jinak?
2) u zadnich PDC nicmene nevime. V narazniku neni ani priprava. Bude lepsi to nejak dodelavat do original reseni a nebo nejakej univerzal? Aby to v te 5er nebyla uplne pest na oko?
Predem diky moc za rady.
potreboval bych se zeptat, zdali mate nekdo zkusenosti s dodelanim BT handsfree a PDC do zakladni F10?
Bohuzel i takove v zakladu si lide objednavaji a kamarad jednu takovou jde zejtra koupit.
1) Co se BT handsfree (v aute je seriovy zakladni iDrive bez navi), tam ocekavam, ze by to bylo reseni za alespon 10-15 tis a vic (podle toho, jak drahe bylo dodelani u predchozis E verzi), takze to asi dopadne na nejaky Parrot, nebo to vidite jinak?
2) u zadnich PDC nicmene nevime. V narazniku neni ani priprava. Bude lepsi to nejak dodelavat do original reseni a nebo nejakej univerzal? Aby to v te 5er nebyla uplne pest na oko?
Predem diky moc za rady.
Re: Dodělání PDC F10
Spíš je otázkou je, proč si Tvůj kámoš kupuje auto bez takových základních věcí.
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
to jsem se po dlouho době pobavil, auto za pul milionu bez PDC

takové auto je lepší prodat,
stejně nechapu lidi jak mužou dát tolik peněz za takový shit

takové auto je lepší prodat,
stejně nechapu lidi jak mužou dát tolik peněz za takový shit
-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
To se bude pak dobre prodavat, takova krasavice s Parrotem a univerzalnim PDC -)
-
- Kontaktovat uživatele:
v čem je F10 lepší než E39? v tom co nabízí za výbavu, a koupit si Fko v socce, to může člověk udělat jen aby se ukazoval sousedum, jinej duvod snad ani být nemůže.
Jsou 2 moznosti. 1 je si to nekupovat, 2 je se smirit, ze dodelani vybavy bude holt stat nejake prachy.
Dodelani doporucuji pouze original! Ve finale to zase tak velky cenovy rozdil nebude.
Dodelani doporucuji pouze original! Ve finale to zase tak velky cenovy rozdil nebude.
- mykovec
- Klubové ID: 3813
Prave mi jde o to zjistit, kolik by to originalni reseni cca. stalo. Pokud by to dodelani PDC bylo moc slozity nebo nesmyslne drahy, tak se to vypusti. To handsfree ale potreba bude. Zatim jsem se dozvedel, ze to bude chtit pravdepodobne dodelat mulf modul snad za 15tis, prehrat software a podle toho jestli tam je/neni pro vsechny F10, dodelat mikrofon. Multifunkcni volant tam je, tak aspon to.
No a nebo jsem nasel toto, ale otazka je, jestli to neni az moc jednoduchy, prijde mi divny, ze by to nepotrebovalo ten mulf. Cena je tam asi 11,5K plus je jasny, ze neco by to jeste spolklo, ale pokud by to slo ovladat pres volant tak by ta cena docela sla.
http://www.audiocom.cz/znacky/kufatec/b ... erie-629cz
No a nebo jsem nasel toto, ale otazka je, jestli to neni az moc jednoduchy, prijde mi divny, ze by to nepotrebovalo ten mulf. Cena je tam asi 11,5K plus je jasny, ze neco by to jeste spolklo, ale pokud by to slo ovladat pres volant tak by ta cena docela sla.
http://www.audiocom.cz/znacky/kufatec/b ... erie-629cz
-
- Kontaktovat uživatele:
jenže takovy auto nebude mít minimálně 50 dalších věcí ve výbavě a je lepší ho rovnou prodat a sehnat něco s výbavou.
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Nechápu proč není zadní PDC u 5er v základní výbavě. S tak velkým autem nejde za život něco neťuknout. Asi to bude stejný jako u E60, kde je potřeba koupit podobný ročník: 1)nárazník s 2)čidlama a svazkem a 3) PDC jednotku. Se zapojením to už na autoelektrikáře. Ale fakt radši koupit rovnou auto s výbavou. Řekni kámošovi, že nemá ještě dost love když se kouká na takový socky. Sorry jako..
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
origo hf s usb ti dodelam za cca 10 000kč. mam na to vše. original PDC je trochu dražší, narazník na to připravený je ale 4x čidlo a jednotka a kabeláž něco stát budou s tim počítej... ale plus minus tak 10-13tis...
Tady je to samy udelam, neni problem, prijed, zavolej, mam, ale odpovedet na posranou SZ s zadosti o termin prohlidky a prehrati auta, kterou jsem ti poslal nekolikrat a kterou si si hned precetl neumis.