Darkstar96 píše:JaraX píše:- jenže ten motor v E39 byl relativně spolehlivej prehistorik
to mi jako chceš říct, že soudruzi v NDR místo toho, aby ten motor ve spolehlivosti ještě vylepšili od dob kdy byl v E39, E46 atd, tak ho akorát ubrali na spolehlivosti? to jako fakt?
hele, ty jsi se fakt teď probudil z nějakého vegetativního stavu nebo co? To jako nevidíš všude okolo, jak jde kvalita aut do hajzlu??
Ano, m57 v e39 nemůžeš vůbec srovnávat s tím, co už je v e65. V e39 to byly první common raily s nižšíma vstřikovacíma tlakama, s el. mag. vstřikovačema které nejsou tak citlivé na kvalitu nafty atd...
Hele, proč si místo tady toho rozumování o tom radši něco nepřečteš?
Ty jsi chtěl radu, rad se ti tady dostalo ale stejně 3,14čuješ. Tak co vlastně chceš?!
To že nechceš koupit žádný střep vůbec neobhajuje tvůj debilní názor o tom, že v12 mají jenom zmrdi. A pokud jsi nucen pracovat v takovém kolektivu, kde každý kdo dojede do práce s v12 je zmrd, tak je mi tě upřímně líto...
Soudit povahu lidí podle aut a resp. na auta ty povahy majitelů vztahovat a nějak automaticky hned škatulkovat mne nikdy nenapadlo. Přijde mi to jako hodně primitivní uvažování a.k.a. styl závistivý dement...
Zajímalo by mě co by se stalo, kdyby ten zmrd dojel do práce v Octávii a jestli by v ten okamžik zmrdem být přestal
Prober se