Ahoj kluci
Včera jsem koupil F31 318d r.2013 a dnes jsem zjistil, že tam asi nefunguje alarm.
Kontrolku v zrcátku to má, ale po zamčení nebliká. Prosím nevíte jak to zprovoznit, nebo jak zjistím jestli funguje.
Kde jsou u tohoto modelu pojistky?
Dík moc.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Alarm F31
- Pavel525
Re: Alarm F31
Tak jsem si dekódoval výbavu a vypadá to, že tam alarm není.
Počítal jsem, že když tam je majáček tak tam je. Asi to tedy není pravidlo.
Počítal jsem, že když tam je majáček tak tam je. Asi to tedy není pravidlo.

-
zřejmě někdo měnil vnitřní zrcátko
Do minuleho tydne jsem taky zil v tom ze majacek na zrcatku = automaticky auto vybavene alarmem, pak se stejna vec resila u starsi e63 a prislo se na to ze majacek ma ale alarm nema, pritom zrcatko a celni sklo puvodni. Par lidi s e92 taky psali ze majacek maji a alarm ve vypisu vybavy ne, takze asi budes stejny pripad.
Naposledy upravil(a) Sweden dne pon 27.02.2017 11:35, celkem upraveno 1 x.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
Můžu jenom potvrdit. Majáček na zrcátku nemusí znamenat, že máš alarm, ani že někdo měnil zrcátko. Na e93 mám vše původní, zrcátko s majáčkem a alarm ne. K čemu tam ten bazmek v tu chvíli je, nebo jakou kombinaci výbavy musíš mít to netuším.
-
možná má auto nějakou částečnou přípravu pro alarm...těžko soudit. Jinak když koukneš na realoem, tak kombinace různých stupňů výbav/funkcí a zrcátek je celkem bohatá, tak jedině, že by jim zrovna potřebná kombinace v den montování tvého auta došla a šoupli tam náhradu
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=51_8680

http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=51_8680
Já mám u E87 majáček a alarm taky nemám, ale otočením majáčku se mi sklápí vnitřní zrcátko proti oslnění za tmy...