Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
kola r21 pneu
Re: kola r21 pneu
dsg je strašnej shit
Za mých mladých let se montovaly takové plynové písty na karburátory, aby prudce nepadaly otáčky, že to není dobré pro motor. Teď to asi řídí elektronika. Ale když slyším, jak to tam dsg kope, tak nevím co ten motor vydrží. DSG vidím jako výhodu u závodních speciálů, na sprinty aj, ale na silnici? Proč? Podle mne trpí celý hnací agregát.
Hele ty motory nemaji vetsinou tolik NM takze nedochazi k prenosu extremnich sil, rychla je, ale vse je vesmes plynuly,elektronika je mocna carodejka
To kdyz jedu s e63 se smg v rezimu sport tak to jsou jinci petelice, tam uz ma clovem i strach

To kdyz jedu s e63 se smg v rezimu sport tak to jsou jinci petelice, tam uz ma clovem i strach

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
tak se svez v Mku v nejrychlějším režimu, to sou neskutečny perdy. SMG je na sport je furt nuda.
a DSG řadí totálně nekomfortně, je to nejhorší automat jakym jsem kdy jel. ale co by člověk od koncernu čekal.
a DSG řadí totálně nekomfortně, je to nejhorší automat jakym jsem kdy jel. ale co by člověk od koncernu čekal.
No dobře. A ty neskutečný perdy to auto vydrží stejně dluho jako auto s obyč automatem?