Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e65 ostřikovače světel načasování.
- DonyR1
- Klubové ID: 3714
e65 ostřikovače světel načasování.
Pánové potřeboval bych radu ohledně načasování ostřiku světel.Dà se časově oddálit-překódovat? Nějak to nemůžeme dohledat. ... U e61 mi šlo krátce ostříknout sklo bez toho aniž by mi ostřikovače zasrali celej předek, tady to nejde a jelikož se snažím mit pořàd auto čistý tak mě to štve a taky nechci odpravit světla, ale nechci to odpojovat to zas ne. Dik
Re: e65 ostřikovače světel načasování.
Taky by mě zajímalo. Problém mám hlavně v zimě. Když je led na nárazníku a jsou přimrzlé krytky ostřikovačů. Nerad bych je poškodil a už se mně stalo, že se mě nezavřela. Musel jsem led opatrně odstranit.
mám vypozorované, že pokud nesvítím (mám aktivní pouze denní svícení - kódováno americké), tak mi to neostřikuje světla
-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám zase problém s tím, že mi svítí xenony i když to dle mého skromného názoru není nutné. To US svícení to auto skoro nepoužívá, i když je modrá obloha a svítí sluníčko, jedeme na xenonech

Změnit citlivost senzoru 

S dennim svicenim je to v poho, ale vecer potrebuji jen oplachnout okno a flakne to i na svetla. Tohle ma dobre vyreseny Mercedes, tam si zvlast ostriknes okno a svetla. Nebo u skodovky to bylo udelane tak, ze jemnym ostriknutim sis ostrikl jen okno a kdyz si to chvilku pridrzel, tak i svetla.pGb píše:mám vypozorované, že pokud nesvítím (mám aktivní pouze denní svícení - kódováno americké), tak mi to neostřikuje světla
jo to časování s podržením bude u koncernu VW asi všude. Na audině jsem to měl stejné.
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
a to je takovej problém si udělat přepínač léto zima?
- DonyR1
- Klubové ID: 3714
Nejni to problém ale já to takhle nechci... nebudu tam bastlit nějaký vypínač, protože mam rad když je to origo. Pro mě ideální když by to chodilo tak, že na krátký stisknutí se ostříkne okno a na dlouhý i světla.... nevím proc to funguje takhle blbě.
Tak vřadit zpožďovač do okruhu ostřikovače světel a nastavit ho třeba na 1sec, aby sepl?
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
pro tebe to funguje blbě, pro mě zase málo, já mám rád světla čistý a rád bych aby to stířkalo časteji. každej má prostě jiny požadavky.
ale věřím že nějaky kodovani tam půjde.
ale věřím že nějaky kodovani tam půjde.
Tak já ti řeknu příklad. Jedu pěkný večerní den a sejmu hejno much. Budu si chtít umýt okno a proč to plácat na pěkný čistý světla. Jinak v dešti a ve sněhu je to fajn si vyčistit světla. Kolikrát si někde zastavím a umyji si je ručně. Protože od téhle sračkovité soli, to ani tlakem nešlo dolů.
-
- Kontaktovat uživatele:
to je fakt... jezdit v 7 a nemít pár stovek navíc pro častější doplnění

EDIT: pokud vím (ale ne na 100%) tak pokud před ostříknutím přepneš světla jen na obrysové tak vynechá ostříknutí světlometů

EDIT: pokud vím (ale ne na 100%) tak pokud před ostříknutím přepneš světla jen na obrysové tak vynechá ostříknutí světlometů
Donymu ale nešlo o pár halířů za ostříknutí navíc. Nechce mít zastříkaný předek. Pokud to jde nějakým způsobem nakódovat, tak proč ne. Od ostřikovačů na sklo ale stejně nahodíš celý auto až po zadní lampy. No a vypínat v noci na obrysovky??? a co na to xenony? Těm se to nebude líbit.
A když pojedeš ve dne na denní svícení bez xenonu, tak by neměl ostříknout.
V noci bych to oželel.
V noci bych to oželel.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty seš vedle, jak ta jedle. Tady nejde o spotřebu vody, ale o něco jiného. Četl jsi to vůbec?Dragonerix píše:to je fakt... jezdit v 7 a nemít pár stovek navíc pro častější doplnění![]()

Pokud nesvítí xenony, nespustí ostřik světel, sem vypozoroval.
Přesně, ty si navoskuješ káru, že se leskne jak kulky a ostříkneš si okno kvůli stádu much a od světel to máš zase poblité. O nějakou vodu mě vůbec nejde. Ono pořádně navoskovat auto zabere třeba i 3 hodinky, tak proč to během pár sekund znehodnotit.
-
- Kontaktovat uživatele:
jojo člověk se s tím sere a pak nic, že? I kaluže bych něják vypnul, ty mě taky štvou. Ale k věci. Zminovaný koncern to měl dřív tak, že při dlouhem přidržení se spustil ostřik svetel, při krátkem ne.. Na O2 už to bylo jinak, tam se prostě pustil co pátý ostřik ať sem to držel jakkoliv... E66 to taky neostřikuje při každém ostříknutí skla, ale ještě jsem neměl moc čas vypozorovat kdy přesně se to deje, hold to má moc dlouhou kapotu a já měřím asi metrdeset, takže ten proud vody vidím málokdy.. Vlastně si ani nejsem jistej, že mi oba ostřikovače světel fungují
Každopádně, když nesvítí xenon, nestříkají ostřiky. Jako mezi náma, když to mám naleštěný, tak to normálně na sprostáka zhasnu, umyju a rožnu... Svět se neposere... Pokud to nejde nakodovat jinak, bohužel... Užasně to měli udělané lexusy, ty na to měli samostatné tlačítko a hotovo.

Každopádně, když nesvítí xenon, nestříkají ostřiky. Jako mezi náma, když to mám naleštěný, tak to normálně na sprostáka zhasnu, umyju a rožnu... Svět se neposere... Pokud to nejde nakodovat jinak, bohužel... Užasně to měli udělané lexusy, ty na to měli samostatné tlačítko a hotovo.
Taky mě trochu sere, že BMW prostě nemají možnost tuhle fičuru ovládat trochu separátně, ale co už - odpojovat se mi to taky nechce kvůli tomu.
Jinak mám za to, že to funguje stejně jako u všech ostatních BMW - pokaždé se světla ostříknou poprvé spolu se sklem a pak při každém 4. ostříknutí skla
Jinak mám za to, že to funguje stejně jako u všech ostatních BMW - pokaždé se světla ostříknou poprvé spolu se sklem a pak při každém 4. ostříknutí skla