Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
koupě E65 730D-prosím konkrétní radu
Re: koupě E65 730D-prosím konkrétní radu
Tzn. Jaraxi, Teda ne 200k ale 100k . No alespoň by to byla 750. Líbili se Mé tam tři věci . Stropní klima, lednička na nanuky
a to, že je to Long. Jinak socka. . Ne ? Ale asi bych si tu fakt nechal poradit. . Už tu pár takových bylo , co si nedali říct a pak dávali zpetne za pravdu. Já se rozhodoval mezi e53 4.8 is a e65 750. Pořád me to táhlo k Te x5. . Ale teď jsem rad , ze mi to bylo vymluveno a už bych neměnil. Jen doladit par věci a spokojenost s 750

Přesně moje slova, měl jsem to samé a na konec koupil E66.Já se rozhodoval mezi e53 4.8 is a e65 750. Pořád me to táhlo k Te x5. . Ale teď jsem rad , ze mi to bylo vymluveno a už bych neměnil. Jen doladit par věci a spokojenost s 750.
za 160k to byla 750Li s investicema kilo, stejně jako ma ta 730d investice kilo 
ale ta 750Li měla nivo, EDC, dynamic drive, 4x vyhřívané komforty, zadní ledničku, stropní klimu, ale neměla logica a ani ACC a další duležité věcí a takové socky si nezaslouží žít, tak už je z ní jen půlka
sranda je že si kamarad koupil za 800k Audi A6 a je za nim stavoval tou 750 a on se ptal proč to chcu kuchat, tak říkám že to je socka a on neměl ani pul te vybavy v A6
neměla ani vyhřívané sedačky 

ale ta 750Li měla nivo, EDC, dynamic drive, 4x vyhřívané komforty, zadní ledničku, stropní klimu, ale neměla logica a ani ACC a další duležité věcí a takové socky si nezaslouží žít, tak už je z ní jen půlka

sranda je že si kamarad koupil za 800k Audi A6 a je za nim stavoval tou 750 a on se ptal proč to chcu kuchat, tak říkám že to je socka a on neměl ani pul te vybavy v A6

Já se rozhodoval mezi E 53 4.4 a E 65 750 a znovu bych koupil X5, ikdyž je 750 podle mne určitě lepší. Dálky moc nejezdím.
To jsou úplně jiná auta, která nejdou srovnávat. Buď chci SUV nebo limuzínu. Co mám jakousi výbavu - nevýbavu v X5 je asi průměr, ale v 7er by to byla socka sociální.
S X5 jezdit okolo komínu a město příp. terén, sedma patří na dálnici nebo dlouhé trasy. Nic víc bych v tom nehledal.
To jsou úplně jiná auta, která nejdou srovnávat. Buď chci SUV nebo limuzínu. Co mám jakousi výbavu - nevýbavu v X5 je asi průměr, ale v 7er by to byla socka sociální.
S X5 jezdit okolo komínu a město příp. terén, sedma patří na dálnici nebo dlouhé trasy. Nic víc bych v tom nehledal.
Ale tady se řeši ropa - 730d. . Ne jestli x5 nebo 7er. . Jen pišu at si necha poradit. . Já si nechal a jsem rád. .A ze někteří si nenechali poradit a později litovali a prodělali takové prachy ze mohli mit dvě 7er
Jinak pos*at se muže i i doporucene auto. . Do toho prostě člověk nevidí. . Ale jak tu někde bylo - lepší pocit je cpát prachy do vybavene 750 než do socky a navíc do nafty. . Pokud Teda tu naftu nemá někdo zadarmo
Tak jinak. 7er = limuzína = komfort tzn. velká výbava, V8 benzín. Ropa - traktor-je v limuzíně divná.
E53 = SUV = žádný komfort, téměř žádná výbava, ideál zase V8 benzín, ropa by mi tu až tak nevadila, pokud má odvahu.
Z toho mi vychází malá výbava + nafta = max. X5, ne 7er.
730D v socce a v ropě i TOP motor ani za žádný prase. Ale to tu přeci padlo. A určitě ji nevezme.
E53 = SUV = žádný komfort, téměř žádná výbava, ideál zase V8 benzín, ropa by mi tu až tak nevadila, pokud má odvahu.
Z toho mi vychází malá výbava + nafta = max. X5, ne 7er.
730D v socce a v ropě i TOP motor ani za žádný prase. Ale to tu přeci padlo. A určitě ji nevezme.
Navic auta ktera nemaji motor min V8 jsou podle The Grand Tour "komunisticka" 

laik, ale ty přece nemáš žadnou socku, málo kdo tu má tak vybavenou x5 jako ty,
Tak třeba já jsem prodal 730d během týdne čili s tvrzením, že to je naprosto neprodejný motor nesouhlasím. Dohromady mi volalo 5 lidí včetně dvou z klubu a nakonec si ji vzal hned první zájemce.
Mimochodem měl jsem najeto 200700 a motor si nevzal ani kapku oleje navíc. Takže pokud to bere 0,5l tak bych od toho dal ruce pryč. Vtipný je, že každý píše o tom, jak jsou 750i daleko víc vybavený, ale ne vždy to je pravda. Třeba ta 750i co má Jarax na díly je oproti 730d kterou jsem prodal opravdu socka..
Mimochodem měl jsem najeto 200700 a motor si nevzal ani kapku oleje navíc. Takže pokud to bere 0,5l tak bych od toho dal ruce pryč. Vtipný je, že každý píše o tom, jak jsou 750i daleko víc vybavený, ale ne vždy to je pravda. Třeba ta 750i co má Jarax na díly je oproti 730d kterou jsem prodal opravdu socka..

JaraX: no nemám komforty třeba a nevím jaké je tam rádio. Takže středně vybavená X5 bych řekl. Ale tato výbava by byla v 7er total social paket si myslím.
Pechy: já měl na mysli výbavu a stav té konkrétní 730D co chtěl koupit. Samozřejmě jsou daleko vybavenější 730D oproti 750i. Proti naftě vůbec nic nemám, jezdil jsem ji 25let, ale teď to může být past viz. oprava V8 v naftě jen vstřiky 100kil. Pak DPF a turba...koho to potká, určitě mu do skoku není.
Jaroslav: do 2,2tuny auta 4x4 je nesmysl brát míň než V8 nebo čtyřlitr. Pak nejede, žere a nakonec ho utrápíš. Nadělali 3válců, vyhnali to práškama, aby nakonec zjistili že cely down size je k hovnu.
To je můj názor vypěstovaný 3letým samostudiem tady na klubu a nikomu ho nenutím.
Také jsem potřeboval postrčit při rozhodování a byl jsem moc rád i za reakce, co mi nevoněly
Pechy: já měl na mysli výbavu a stav té konkrétní 730D co chtěl koupit. Samozřejmě jsou daleko vybavenější 730D oproti 750i. Proti naftě vůbec nic nemám, jezdil jsem ji 25let, ale teď to může být past viz. oprava V8 v naftě jen vstřiky 100kil. Pak DPF a turba...koho to potká, určitě mu do skoku není.
Jaroslav: do 2,2tuny auta 4x4 je nesmysl brát míň než V8 nebo čtyřlitr. Pak nejede, žere a nakonec ho utrápíš. Nadělali 3válců, vyhnali to práškama, aby nakonec zjistili že cely down size je k hovnu.
To je můj názor vypěstovaný 3letým samostudiem tady na klubu a nikomu ho nenutím.
Také jsem potřeboval postrčit při rozhodování a byl jsem moc rád i za reakce, co mi nevoněly

však právě proto jsi to prodal, kolik jsi viděl takto vybavených 730d?
honzino: oukej ta pětka co prodáváš není žádný dělo a nemá výbavu, ale vypadá celkem fajn.. Podle mě si najde kupce co chce nějaký slabší spolehlivý benzín co vypadá dobře na pár tisíc km za rok. Ale tu sedmu si nikdo nekupí
Nevybavená, slabá ropa, před servisem... To si radši dotyčnej koupí za stejný prachy vybavenější předFL

Už ji asi někdo koupil.
No jo, jenom doufám že ne Honzino nebo někdo z klubu.
Nejspis to stahl sam majitel protoze si vsiml toto vlakno.
Jestli je to ta s tím modrým intrem, tak se stále prodává
myslím jen, že cuknul s cenou, ale už si přesně nepamatuji za kolik byla.
https://auto.bazos.cz/inzerat/71371360/ ... 5-730d.php

https://auto.bazos.cz/inzerat/71371360/ ... 5-730d.php
Byla předtím za 240, ale i za 120 je to drahý... 

Na slovenskem bmwklubu by se po ni jen tak zaprasilo, tam jsou 730d hodne oblibene.
jelikož sou tam 100 let za opicama