Taky bych neměnil tlumiče + pružiny, opravdu to tak moc nepřidá a bude to vysoký jako koza což s paketovými nárazníky nebude moc hezky vypadat. Když jsem před pár lety vybíral e61 tak jsem projel jak non M paket tak i orig. paket a ten rozdíl byl opravdu minimální a téměř bych řekl nepozorovatelný, ale na ty rozdíly člověk přijde spíš až po ujetí více km, navíc jsem vybíral e61, tzn. zadní náprava na vzduchu. Začínal jsem na 17" RFT zimní pneu, nafoukáno na 2,5atm a přišlo mi to dost tvrdý, tak jsem to zul a koupil zimní 17" non RFT, změna obrovská, najednou nebyl cítil každý kamínek a každý výmol, kostky ve městě to pěkně filtrovalo. Přišlo jaro a dal jsem 18" styl 135 pneu non RFT, změna téměř žádná, pořád krásně komfortní ( 7er jsem zatím neměl tak asi nevím co je to komfort

), dále jsem 18" prodal a koupil 19" styl 128 non RFT pneu rozměry dle TP. Trošku to přitvrdilo ale pořád to bylo měkký a dalo se s tím jezdit úplně normálně, ač už člověk občas zaskřípal zuby když vzal nějaký větší výmol, ale to jsem dělal i na 17". Pořád mi to bylo málo a rimgapy se mi zdáli moc velký, tak jsem koupil H&R pružiny -30mm + kola 19" a tam už to bylo zase o fous tvrdší, ale pořád ne nepříjemný, nicméně musím říct že jsem byl za dob mládí zvyklý na jinčí motokáry

, ale v důsledku že neremcala ani manželka a dcerka v autě při jízdě po D1!!! krásně spala jsem to bral jako že je to komfortní

. Po prodeji e61 jsem koupil e63 na 21" a tam jsem se pro jistotu cítil pohodlněji než v e61, tak jsem dal -30mm pružiny Eibach a akorát to šlo dolu a komfort stejný, pak jsem koupil orig.kola M6 19" na ně dal orig. rozměry pneu na M6 tzn. 255+285 a teď se cítím naprosto spokojený.
Tímhle vším jsem chtěl říct že ne vždy pružiny vyřeší daný problém s komfortem, takže já osobně bych začal laborovat s pneu a pak uvidíš jak dál, ale pokud ti 18" na m paket podvozku přijde jako nekomfortní tak doporučuji prodat a koupit e65 v longu aby z toho spolucestující taky něco měli.