Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vybita baterie - odemceni E66
Re: Vybita baterie - odemceni E66
Sweden píše, za předpokladu, že se přes zámek nedostane.......
- Don
Proc by se nedostal
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Protože se mu někdo šťoural ve dveřích a neví jestli mu funguje na kufru.
Nebo je třeba zaschlý po cca 15ti letech provozu bez použití.
Proto tu padlo za předpokladu že bla bla....
Také už mohl napsat, že to má dávno odemklé a my se nemusíme domnívat
Nebo je třeba zaschlý po cca 15ti letech provozu bez použití.
Proto tu padlo za předpokladu že bla bla....

Také už mohl napsat, že to má dávno odemklé a my se nemusíme domnívat

-
- Kontaktovat uživatele:
Taky mě mrzí, že nevíme, jak to dopadlo. Zda-li to otevřel klíčem, či cihlou.
To je pořád dokola. Cosi se začne řešit, pak je tu milion příspěvků a z 50ti% se to neuzavře. Však já to mám vyřešené a vy si naprdněte. 
Docela by mě zajímalo, jestli je ten zámek po tolika letech funkční. Zkoušeli jste to někdo?
Tvl, to jsou scénáře. Klekne ti baterka, pak zjistíš, že se někdo šťoural v zámku a nakonec abys to odemykal traufákem.

Docela by mě zajímalo, jestli je ten zámek po tolika letech funkční. Zkoušeli jste to někdo?
Tvl, to jsou scénáře. Klekne ti baterka, pak zjistíš, že se někdo šťoural v zámku a nakonec abys to odemykal traufákem.
-
- Kontaktovat uživatele:
Laiku, tak já to zítra zkuzím odemknout klíčem.. Ale jak se mi u tho něco zkur*í, tak zakládám topic, a běda, jak se na mě vykašlete stejně, jako s mým Lambdaproblémem 
Mimochodem, sám od sebe mi dneska začal fungovat hydrokufr, po týdnu, co se semnou nebavil...

Mimochodem, sám od sebe mi dneska začal fungovat hydrokufr, po týdnu, co se semnou nebavil...

Matte, ať to není na mě. Obětoval bych se, ale auto mám u doktora a na té mojí nádheře asi zámek není. 

- vlastnemec
Kuva co to řešíte za kraviny, že je tam zámek na kufru jsem nevěděl dokud mě po telefonu nenavedl JaraX (se slovy "tohle je normální auto co má zámek, né zasraná pětka"
) tak jsem odloupl tunu špíny a našel díru která byla určitě pana, prorazil blánu kličem otočil a odemčel, z čeho máš prosím Tě strach.
Ty máš to auto nějaké prokleté, kdybys poslechl Jardu tak se nenervuješ a jen jezdíš jak já několik let.

Ty máš to auto nějaké prokleté, kdybys poslechl Jardu tak se nenervuješ a jen jezdíš jak já několik let.
Naposledy upravil(a) vlastnemec dne pon 06.02.2017 22:13, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já to chtěl stejně zkusit, tak zkusím zámek ve dveřích a na kufru, preventivně to prostříknu WD40 a uvidíme, co se bude dít
Dám vedet.
Z čeho máš strach? já toto jednou udělal na fordu a kupoval novej zámek
tak asi z toho..

Z čeho máš strach? já toto jednou udělal na fordu a kupoval novej zámek

- vlastnemec
Tohle není ford ani korejec. Jestli tam chceš srát WD tak ho dej na klíč oklep a potom ho tam strč zbytečně ho tam nestříkej, jedině pokud by byl opravdu zarezlej což pochybuju.
Matte, kdyby jsi měl zase problém, že si odpovídáš sám sobě, tak dej vědět.
Já sem nahodím "odbornou radu" a pak uvidíš ten cvrkot tady.
Když jsem to teď s odstupem času přečetl, tak bych se v ...viděl.
Já sem nahodím "odbornou radu" a pak uvidíš ten cvrkot tady.

Když jsem to teď s odstupem času přečetl, tak bych se v ...viděl.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já se samozřejmě nechci dotknout modly v podobě loga BMW, vždyť je to i můj miláček. Ale pořad je to jen zámek, který se pořad muže pokazit. Ať je na tom jakékoliv logo.vlastnemec píše:Tohle není ford ani korejec....
Laik: paráda, zítra udělám výtah z grafu lambda sond, tak to tam pak dám a můžu si zas popsat sám se sebou.
stříkejte si do mladé a ne do zámku, v tom zámku je z výroby vazelína a není třeba ji rozpouštět.
- Don
To jsou ty napady jak s tim benzinem 

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Done, to tak někdy vyjde, když chceš pro auto to nejlepší 

- Don
Nj ale rikam si, ze patnact uz nam bylo a nemusime kazdemu vychcankovi sednout na lep
Po pravdě jsem se o zámku dozvěděl až tady v tom topicuEl_Fuego píše:A ty nemáš na kufru manuální zámek? Já na E63 mám. Když vyklopíš logo, jako bys chtěl kufr otevřít, je tam zespodu schovanej zámekSweden píše:Stačí k tomu nabíječka v motorovým prostoru na + pólu, nebo aspoň u 6er tomu tak je, v pátek jsem sundaval volant, odpojím kostru na baterce, zavřu kufr a jdu sundat airbag, sundám volant auto zamknu manuálně a jdu domu, druhý den potřebuji do kufru a říkám já kokot jsem ale odpojil baterku, jak jinak bych se tam potom dostal kdyby BMW nemělo + pól v motoráku netuším

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
-
Klucí, kdyby to někoho zajímalo, ještě jsem to nezkoušel
hned jak to zkusím dám vědět 
A ještě se rovnou optám, když budu chtít vyměnit ten zámek ve dveřích, co všechno budu muset měnit? Stačilo by mi klidně mít ten zámek jen na manuální odemykání, tzn. že bych měl klíče přinejhorším 2 (jeden od dveří a druhy na startování (ten oddveří bych měl jen kdyby mi to zase kleklo a já se neměl jak dostat do auta bez šťávy))

A ještě se rovnou optám, když budu chtít vyměnit ten zámek ve dveřích, co všechno budu muset měnit? Stačilo by mi klidně mít ten zámek jen na manuální odemykání, tzn. že bych měl klíče přinejhorším 2 (jeden od dveří a druhy na startování (ten oddveří bych měl jen kdyby mi to zase kleklo a já se neměl jak dostat do auta bez šťávy))
-
- Kontaktovat uživatele:
No my se bavíme o e65/66, kde nestartuješ klíčem jako planžetou...