Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E66 rada
Re: E66 rada
tvoje auto odpočívá, děláme tu debilní E91, pak jsi na řadě, snad utery.
aaaa nic, takže voda na Jaraxuv mlejn
žádný pokrok.
Spíš dělám kraviny, od Flipflopa mám zamluvenej Hydrokufr (konečně) Jaraxe seru po PM. Kroutí se mě prsty na nav03/monitor a ledničku, jenže já sem starej lakomec
Auto stále stojí, snad už je všechno sehnané je toho dost. Ono, když už se bude i měnit olej v převodovce a vše kolem tak se k tomu i vyčistí, tak hned to nebude. Sem trpělivej čekám v řadě, jako každej jinej, ted stejne je počasí nahov... takže s X5 ideální.
Sem zvadevej na ty valvetroniky a nastaveni, to když sem od něj slyšel to je pěknej hukot.
Takže stav asi tak.

Spíš dělám kraviny, od Flipflopa mám zamluvenej Hydrokufr (konečně) Jaraxe seru po PM. Kroutí se mě prsty na nav03/monitor a ledničku, jenže já sem starej lakomec

Auto stále stojí, snad už je všechno sehnané je toho dost. Ono, když už se bude i měnit olej v převodovce a vše kolem tak se k tomu i vyčistí, tak hned to nebude. Sem trpělivej čekám v řadě, jako každej jinej, ted stejne je počasí nahov... takže s X5 ideální.
Sem zvadevej na ty valvetroniky a nastaveni, to když sem od něj slyšel to je pěknej hukot.
Takže stav asi tak.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

kurevtor a jeho averze k lednici 

-
- Kontaktovat uživatele:
Hele přátelé, dneska ráno mi nějak přestal fungovat hydrokufr. Odskoci, ale nesepne hydraulika, ani tlačítko v kufru nereaguje.
Pojistky Ok... to mi jako odešla jednotka ?? Ze dne na den ?
Pojistky Ok... to mi jako odešla jednotka ?? Ze dne na den ?
nemusí to být, muže to být blbost. zkus ju odpojit a zapojit.
-
- Kontaktovat uživatele:
Kde ji najdu?
kurevtor:
tak to si piš, že radši lednici než L7, v létě to musí být narpsotá pecka ! užitnost obrovská pro obrovksý lidi jako sem já (118kg)
Vyndám skivak, ten nepotřbuju, na hory a lyže mám x5 tam skivak je, takže není co řešit.
Jen sem zase nasypal za pár týdnů do X5, rozhodila se geometrie vzdau koupil jsme nový gumy a měl se měnit jeden silentblok na pravý straně, nakonec se vyházelo vše, všechny ramena tvl 15 pryč opět.
Takže po vodě která taky koštovala taky 15 (všechny hadice x kroužky...) opět sypu do X5
To auto už nechci ani prodat, to se už ani nevyplatí.
Jinak výbavu srovnám takto jak bych to chtěl dodělat
1. hydrokufr (FlipFlop zařídil) Jarax se snad smiluje a namontuje, ale do čeho když není auto pojízdný otázka ?
2. nav02/03 + face monitor - cejtím se jak kretén když lepím na sklo 7er držák s mobilem
3. Dynamic Xenon - Repas (svitLíp)
4. lednice
5. ele roletky
6. Komforty - pouze masáž/výhřev/odvětrání pouze předek
7. L7
Pokud bych já šílenec tohle všecho udělal bude to nejhůř prodejná 735i která kdy jezdila
tak to si piš, že radši lednici než L7, v létě to musí být narpsotá pecka ! užitnost obrovská pro obrovksý lidi jako sem já (118kg)
Vyndám skivak, ten nepotřbuju, na hory a lyže mám x5 tam skivak je, takže není co řešit.
Jen sem zase nasypal za pár týdnů do X5, rozhodila se geometrie vzdau koupil jsme nový gumy a měl se měnit jeden silentblok na pravý straně, nakonec se vyházelo vše, všechny ramena tvl 15 pryč opět.
Takže po vodě která taky koštovala taky 15 (všechny hadice x kroužky...) opět sypu do X5

Jinak výbavu srovnám takto jak bych to chtěl dodělat
1. hydrokufr (FlipFlop zařídil) Jarax se snad smiluje a namontuje, ale do čeho když není auto pojízdný otázka ?

2. nav02/03 + face monitor - cejtím se jak kretén když lepím na sklo 7er držák s mobilem
3. Dynamic Xenon - Repas (svitLíp)
4. lednice
5. ele roletky
6. Komforty - pouze masáž/výhřev/odvětrání pouze předek
7. L7
Pokud bych já šílenec tohle všecho udělal bude to nejhůř prodejná 735i která kdy jezdila

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

ale neneJaraX píše:kurevtor a jeho averze k lednici

nemám na lednici vůbec žádnou averzi.. určitě se najdou lidi, kterým se vyloženě hodí a tak někomu může být velmi účelná, je vás tu určitě víc.. že já ji nepotřebuji a ve výbavě bych ji spíš nechtěl než chtěl je věc jiná...
ale tady jde o Arnieho káru... že prostě nejdřív nedbá našich rad a koupí nevybavenou.. pak to dává do kupy... a pak do toho začne lejt prachy za dodělávky... a to skončí tak, jak jsme předpovídali - že se bude furt pachtit s dodělávkama, kára stejně zůstane více méně bez výbavy a prachama to bude taky hůř než kdyby se tahle prodala a koupila vybavená. Není to moje věc, je mi to jedno a ve finále proč ne.
Jen mně nejde do hlavy, že by někdo začínal dodělávkou té lednice

Jde mi čistě o využití těch peněz za lednici. Vždyť na kolik ta dostavba přijde? Kouknul jsem na ebay a lednice tam je za krásných 750 € a navíc "+ EUR 280.23 postage". A to je prosím x let jetá lednice. Do který se vejdou 2 lahve.
Za tyhle prachy bych raději dodělal něco podstatnějšího než je lednice a lednici bych koupil v Datartu za dvojku. A furt jsem na tom líp. Ta za 2000 má objem 30litrů, ne jako ta mini v autě, navíc můžu si jí pohodlně odnést/přinést z domu a zapojit nejen v autě, ale i třeba tam, kam s ní přijedu.
arnie: a určitě ti v létě nestačí to chlazení v loketce? To jako budeš furt lézt dozadu pro chlazený pití?
Už to by mě točilo... mam přes dva metry a vlézt dozadu (do krátký) je prostě problém... ale zepředu nedosáhnu... (mám sedačku vzadu co to jde...)

v pravo v kufru nad baterku, bíláMatt_CZE píše:Kde ji najdu?
to stejný jde říct na mobil držáku na skle ne ?
Jinak dozadu se nenatahuju od toho maj normální lidi vzadu děti
Zas taková utopie to není, mylsím, že to nebude stát o tolik víc než bych sehnal stejněj kus. Už to řešit nebudu, zas budu mít dobrej pocit, že se udělalo spousty věcí (ještě neudělalo)
Jinak dozadu se nenatahuju od toho maj normální lidi vzadu děti

Zas taková utopie to není, mylsím, že to nebude stát o tolik víc než bych sehnal stejněj kus. Už to řešit nebudu, zas budu mít dobrej pocit, že se udělalo spousty věcí (ještě neudělalo)
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

-
- Kontaktovat uživatele:
Odpojeno a zapojeno a nic. Jeste něco pro to můžu udělat?
diagnostika
S lednici souhlasim s kurevtorem. Vyplati se to pouze pro lidi, co jezdi dlouhy streky v kuse. Nacpou tam veci a jedou 1000 km. Takze jen Jarax. Pro kratky trasy a prenaseni obsahu lednice je nesmysl se s tim porad nandavat a vyndavat mezi sedacky vzadu, prenaset to nejak, v necem, nekam. A misto v kufru je cenejsi zvlast u kratky sedmy.
Jsem zvedav co nam na konci leta reknes, jestli to za to stalo. Lednice zni supr, ale prakticky to moc vyznam pro vetsinu nema. Neco jako xdrive
Jsem zvedav co nam na konci leta reknes, jestli to za to stalo. Lednice zni supr, ale prakticky to moc vyznam pro vetsinu nema. Neco jako xdrive

lednice je na cestování mezi státama, to je jasný že kdo jezdí sedmou do práce tak je mu to na renaulta.
Třeba si arnie ke každé láhvi, co dá do lednice, přiváže lanko a nemusí pak ani zastavovat, aby se napil 

no mně by hlavně zajímala reálná cena týhle dodělávky
jestli je použitá lednice za 750 EUR což je krásných 20 tisíc bez poštovnýho, a k tomu práce mechanika, tak opravdu nevim nevim
Sorry, ale to mi připadá jako vyhozený prachy, když si člověk může pořídit mnohem lepší - větší a přenosnou - lednici do auta za 10-20% ceny.
Kdyby tohle někdo dodělával do nějaký plně vybavený 750i/760i nebo do nějakýho individualu s tím, že je to hlavně pro ten pocit mít káru full full tak to pochopim spíš... Ale do nevybavený 735i mi to připadá zbytečné.

Kdyby tohle někdo dodělával do nějaký plně vybavený 750i/760i nebo do nějakýho individualu s tím, že je to hlavně pro ten pocit mít káru full full tak to pochopim spíš... Ale do nevybavený 735i mi to připadá zbytečné.
Souhlasím, kurevtore. Ale arniho neznáme a třeba je to pro něj opravdu nezbytná věc 

-
- Kontaktovat uživatele:
Jsem decentně smutný.JaraX píše:diagnostika