rád bych pořídil e63 v zachovalém stavu a solidním nájezdem(do 150k), auto bych chtěl na daily. 100% bych chtěl 650i, SMG (po přečtení názorů a vlastností je to jasná volba), asi i dynamic drive(active steering je to samý?), preferuju černou barvu s červeným interierem, sportovní sedačky, cena cca okolo 300tis(dle stavu). CO se týče nájezdu se nebojim, spíš by mě zajímalo jak je na tom všechna elektronika, podvozek při nájezdu 200-300tis.
Pohrávám si s myšlenkou "šikovný bouračky", má někdo zkušenost s opravou? Nosníky jsou hliníkové, o tom vim, je něco na co dát fakt bacha a mohlo se při opravě opravdu prodražit? Dle poškození jsem schopnej si to udělat u sebe, případně mam šikovný klempíře.
Další je LPG, má někdo, doporučuje, nedoporučuje? Neni to nutností, ale když by to nemělo zásadní nedostatky tak by bylo fajn jezdit za hubičku.
Rozhlížím se cca 3 měsíce a zatím žádná sláva v ČR (předražený vraky, extrémní nájezdy), Německo-občas něco zajímavýho, ale rychle to mizí.
Mám tip na známého, černá 645, 320 najeto, interier i exterier supr stav, ale mám strach aby nebyl načasovanej podvozek, motor a elektronika, abych tam nezahučel s penězma...
Jestli máte někdo tip, tak dejte kontakt, hoďte odkaz.
Díky