Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E65/66 - multimédia

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Snejk
Kontaktovat uživatele:

Re: E65/66 - multimédia

#41 Příspěvek od Snejk »

ten jack do radiotuneru funguje uplne normalne, a jelikoz to je napojeny na ten vystupni dekoder na optiku tak kvalitu to ma takovou jakou do toho pustite. neplest s nejakym fm transmitterem...
kazdopadne to funguje uplne normalne.... clovek si zapne fm radio a kdyz strci jack do telefonu radio ztichne a hraje to z telefonu, odpoji se telefon a hraje dal radio... staci to.
Dragonerix
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Dragonerix »

ha to sem říkal že to bude mít dobrou kvalitu... no mě osobně to zatím než bude dension postačí...

MOD fishmaker : necituj přímo předchozí příspěvek
Lukas7

#43 Příspěvek od Lukas7 »

Snejk píše:ten jack do radiotuneru funguje uplne normalne, a jelikoz to je napojeny na ten vystupni dekoder na optiku tak kvalitu to ma takovou jakou do toho pustite. neplest s nejakym fm transmitterem...
kazdopadne to funguje uplne normalne.... clovek si zapne fm radio a kdyz strci jack do telefonu radio ztichne a hraje to z telefonu, odpoji se telefon a hraje dal radio... staci to.
A dokazal by si to dorobiť? :)
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Snejk »

no asi dokazal ja nevim :lol:
inspi1981

#45 Příspěvek od inspi1981 »

Jednou jsem to delal a funguje I hraje v pohode
Dragonerix
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Dragonerix »

V létě si to tedy udělám také akorát to rovnou vylepší ještě navíc o bluetooth 4, už mám i schema a modul :) Takže dostanu z toho AUX a kdybych potřeboval nebo někdo jiný bude možnosti i BT
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Snejk »

to nevim jak ale vyresis to prepinani protoze jakakoliv "zatez" na tom pripojena ti zrusi fm tuner
Snejk
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Snejk »

porad nejlip vyjde dension, bt audio, usb atd a integrace do idrive.
binkool

#49 Příspěvek od binkool »

asi kazdy mysli dension 500s, spravne?

nasel nekdo lepsi cenu jak 399€ za single pripadne 417€ za dual fot? tak do toho asi pujdu, ma to moc vyhod a taky ta integrace

single:
http://www.ebay.de/itm/Dension-Gateway- ... Swo4pYfMUy

dual:
http://www.ebay.de/itm/Dension-Gateway- ... SwNnRYfLcY

jeste pripomenu, ze single je pro ty co nemaji, pripadne nechteji pouzivat CD-Changer a dual umoznuje prepinani mezi zarizenim a CDC

nevi nekdo, jake jsou rozdily mezi jednotlivymi sw verzemi gw53mo vs gw52mo?
taky jsem nasel na strankach vyrobce dension, ze dual idrive verze neni podporovana:
http://shop.dension.com/en/gateway-500s-bt-(dual-fot) (po navoleni auta vyleze ta hlaska)

ma nekdo skusenosti s tim, kdyz ma nekdo idrive taky vzadu?
Zugy

#50 Příspěvek od Zugy »

Čau kluci. Mam novou 750. . A zjišťuji také jak je to s audiem. . Zjistil sem ze mi cd changer nenacita. .aLe v kufru je dvd - cd changer. . Nevíte jestli tam jdou i RWčka? Nebo jen Dvd-R a cd-R? A když to umí vzadu i cd , mp3 asi ne , že ? To umí jen ten v u spolujezdce. Dale. Nevíte kde je pojistka od cd changeru? Nebo nějaký jiný typ proc changer nebere magazín? Jen zajede , zacvakne a je zticha - neprochází jednotlive sloty. A poslední .. jarax říkal že ten vzadu umí dvd audio. Ale zjistil jsem ze je to není úplné jednoduche vypálit (pro me slozitejsi) poradíte někdo jak se to dela ?

Jinak sry jestli to sem nepatří
Matt_CZE
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Matt_CZE »

Co se týče vypalování DVD-A, tak koukni zde:
http://pc-help.cnews.cz/viewtopic.php?t=117038
Zugy

#52 Příspěvek od Zugy »

no to mi bohužel moc nepomohlo..vytvořil jsem sice iso, ale jako datový disk,, spíš mi jde o to jestli ste někdo vypalovali DVD-A
Matt_CZE
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Matt_CZE »

Tak buď neumíš číst, nebo nevím, co děláš špatně. Poslal jsem naschvál celý topic, ale tak speciálně pro tebe ti vytáhnu treba tento odkaz http://technet.idnes.cz/vyrobte-si-hude ... _audio_nyv
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od JaraX »

asi ne, jelikož jsem mu 3x psal že MP3 umí jen CD changer a on mi pak píše jeslti může dát MP3 do dvd changeru :D :D :D
Zugy

#55 Příspěvek od Zugy »

Jaraxi. Neresim mp3 . Ale chtěl sem si z mych skladeb vypálit dvd-audio. . Ne kvůli kvalitě. . Tu ze spatne nahrávky nevytahnu. .ale protože se na dvd vic vleze a cd changer v soucasne chvíli nejede. . Tak ze bych mel písničky vzadu. . Na ty mp3 sem se jen ptal protože sem si všiml ze to umí vzadu i cd. . Jinak vin co znamena když se řekne že neumí mp3 :-D ... no a ať googlim jak googlim tak mi nejde vypálit dvd audio. .asi na to seru
Zugy

#56 Příspěvek od Zugy »

A ten program HD solo ultra .. nejde mi přetáhnout skladby ze zdrojového sloupečku do výstupního. .čili i když se tváří ze je to presne to co hledám. .tak mi nefunguje tak jak má. .A když si podle pokynů doinstaluju jakýsi wm paket tak taky nic. Zas tak blbej nejsem. Čist Umim. . :-D
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od JaraX »

tuším že ve formatu DVD audio se tam vejde tak nějak +- stejně minut jak na CD, takže vymýšlíš blbost, určitě se tam nevejde tolik jak na CD v MP3 což je nejlepší volba.
Zugy

#58 Příspěvek od Zugy »

Aha.. tak tj blbe. .chtěl sem to nějak odrbat než vyresim tem cd changer. .
tixik

#59 Příspěvek od tixik »

Ahoj, na své E65 pracuji na implementaci mini PC (RaspberryPI) jako multimediálního centra. Nedělá tady náhodou někdo na něčem podobném? Že bychom si mohli vyměnit informace a případně si navzájem pomoct. Uvítám i kohokoli dalšího, kdo bude mít čím přispět.

Pár informací:
  • Základem je RaspberryPi se zvukovkou s kvalitním RCA výstupem.
  • Výstup obrazu přes RGB do iDrive monitoru.
  • CAN BUS rozhraní pro komunikaci s autem - hlavně kvůli ovládání na volantu a iDrivem.
  • V základu počítám s tím, co buď PC samo o sobě umí, nebo co je jednoduché rozchodit. Přehrávání čehokoli včetně videa z USB (pro mě důležitý FLAC). A2DP bluetooth streamování z mobilu + případně mirroring obrazu.
  • Díky základu z PC mám další možnosti rozšiřování jako např. DVB-T, DAB, internet - takže si můžu přehrávat cokoli, co mi FUP dovolí. Zadní kamera, navigace, ovládání výfukové klapky, atd...
  • S připojením na MOST nepočítám, protože se k tomu dost těžko shání dokumentace.
V tuto chvíli mám skoro všechny díly doma nebo objednané. Už čekám až bude venku trochu teplo, abych si s tím mohl začít hrát.
Matt_CZE
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Matt_CZE »

Ahoj! Řešil jsem to také a taktéž jsem byl rozhodnut se do toho pustit. Bohužel, zrovna MOST je naprosto stěžejní komponent pro to, aby rapsberry komunikovalo s iDrive a tím jsem skončil.
Odpovědět