Mám dotaz, nevíte někdo prosím, jestli existuje nějaká snímací pomůcka na pokličky kol Styling 31
http://felgenkatalog.auto-treff.com/ jako je např. u Styling 4, Styling 5, Styling 6 a Styling 15 (E38 7er)?
nebo šestihranný klíč na šestihran. pokličky u kol Styling 5
já ty pokličky vždycky páčím šroubovákem a přijde mi to takový nějaký divný.
děkuji za kladné odpovědi....
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
JAK SUNDAT POKLIČKY NA KOLECH STYLING 31 E39?
Re: JAK SUNDAT POKLIČKY NA KOLECH STYLING 31 E39?
Když je vypáčíš šroubovákem, tak se podívej jaký je tam systém ne? Já měl styling 17 a poprvé jsem je vyklepnul a pak si v práci udělal z 3mm lepenky "klíč" a stačilo jen kousek pootočit a poklice byla venku.... tady podle mě bude podobný systém, strč něco do dvou protilehlých děr a pootoč s tím a nebo nejlíp se podívej jak to tam drží a podle toho si něco vyrob 

Re: JAK SUNDAT POKLIČKY NA KOLECH STYLING 31 E39?
jo jo, zatím jsem to nijak neřešil, nic jsem nevymýšlel, páč si myslím, že už něco vymyšlenýho a vyrobenýho je a to já prostě chci sehnat, nevěřím, že by BMW vyrobilo kola s pokličkama, který se páčejí šroubovákama, pokud nic neseženu, něco zkusím vymyslet a vyrobit, jen doufám, že spíš na to originál klíč seženu a že vůbec existuje. 
a když už jsi zmínil ty Styling 17, tak na to existuje šestihranný plastový klíč, který jsem kdysi i měl, v tomhle případě se dělá náhradní klíč docela dobře, ale na pokličky z Styling 31 už to taková sranda nebude....

a když už jsi zmínil ty Styling 17, tak na to existuje šestihranný plastový klíč, který jsem kdysi i měl, v tomhle případě se dělá náhradní klíč docela dobře, ale na pokličky z Styling 31 už to taková sranda nebude....