Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E90 - drnčení v předním blatníku
-
E90 - drnčení v předním blatníku
Dneska jsem zjistil, že při poklepání na pravý přední blatník (u spolujezdce) celý blatník v jeho vrchní části drnčí (rezonuje). Druhá strana je OK. Nesetkali jste se s tím někdo? Dělá to každá E9x? Případně co by to mohlo způsobovat, než se pustím v těchhle mrazech do odstrojeni? Měla by pod ním být nádobka nádržky na ostřikovače, tak si říkám, jestli se tam třeba něco neuklepalo...
-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
Re: E90 - drnčení v předním blatníku
Leda ze by ji nekdo neprisrouboval a povyskocila by. Jinak mne taky nenapada co, nic krom nadobky tam neni...
A byt to moje auto, vykaslal bych se na to a pockal az ty mrazy povoli. (uz aby to bylo...)
A byt to moje auto, vykaslal bych se na to a pockal az ty mrazy povoli. (uz aby to bylo...)
-
Re: E90 - drnčení v předním blatníku
Spíš se bojím, jestli se tam postupem času ten šroubek neuvolnil a teď tam ta nádržka neposkakuje. Do kabiny mi jde právě dost divné drnčení (zní to jako uvolněný plast) z motorového prostoru a při hledání, co by to mohlo být jsem narazil právě na ten blatník. Jinak v motoru ani na podlaze jsem nic uvolněného nenašel, když jsem pod to koukal. No uvidíme, zkusím na to prvně mrknout jen sundaným podběhem, jestli tam něco objevím.