Díky za názory, ty typu "bluetooth tam nemáš" prosím vynechte

podla vin mas bluetooth, modul MULF a radio professional.sqeezer píše:Mám kombika, a co jsem koukal, tak je to hezky řádně přidělané, nic jen na nadzvednutí. Nicméně má otázka směřuje jinam. Je potřeba mít kolíbku v loketní opěrce, nebo ne? Pod záslepkou jsou konektory a já prostě nevím, jestli kvůli tomu, že nemám kolíbku, nemám na rádiu menu pro telefon. Nebo lze bluetooth používat i bez kolíbky?
A tedy pro pořádek, dle VIN AE85152 mám výbavu S644A, Preparation F Mobile Phone W Bluetooth.
resetovat sa neda, len opravit (ak je vadny).sqeezer píše:@rostak a @airbone díky chlapi. Přesně tohle jsem potřeboval slyšet. Takže se zkusím dokopat k tomu rozdělat podlahu kufru, zkusit modul resetovat a případně jej nechat opravit.
 Když se chytí, bude dobře, když ne, tak se půjde měnit. Přeci jen neumí streaming hudby, tak bych tam dal něco lepšího, když už se musí měnit.
 Když se chytí, bude dobře, když ne, tak se půjde měnit. Přeci jen neumí streaming hudby, tak bych tam dal něco lepšího, když už se musí měnit.