omg vy jste tam fakt odborníci, ten tvůj mechanik bude pěkná lama, jeslti ti děla on i tu E65 tak to teda poteš koště, to bude ještě zajimavý.
jak jsem psal, pumpa na X5 se objedná z náhrady podle vinu a máš ji na druhej den, je jich všude 3 prdele, pokud objednáváš podle vinu, nemuže ti přijít jiná, nikdy se mi to nestalo za celou praxi. se závitem= tvuj mechanik objednal pumpu na starou M62 která se do X5 ani nikdy nedávala, E53 má vždy hadice nacvakávací.
co se týče hadic, tak se objednávaj v BMW a pokud se to objedná dopoledne, jsou do druhého dne, a jelikož jsem ted v týdnu nějaké bral tak vím že není žádný problém s dostupností, hadice si v BMW drží skladem ve stovkách kusů, ted jsem bral nějakou hadici na E65 a prej bylo skladem v německu 4000kusu!!
stejně tak je to X-kroužkama na výměník oleje, ty mám běžně skladem a taky se daj objednat v BMW na druhý den.
díl č.12
http://bmwfans.info/parts-catalog/E53/E ... exchanger/
no alespon se člověk při víkendu pobaví když vidí jak někteřé hoří na takových malichernostech a my tady se snejkem kombinujem vstřikovaní HPI na N55, to je alespon oříšek