Zdravím,
chtěl bych se zeptat jestli se někdo nesetkal s touto chybou. Mám e61 525d, r.v. 2008
Signál snímače AUC (automatické řízení recirkulace) (AKTIVNÍ)
Jakmile je puštěný topení tak strašně fouká na nohy teplý vduch a zároveň to jde středovým panelem na zadní sedadla. Nedá se to nijak regulovat pořád to fouká naplno.
Můžete někdo prosím poradit čím to může být.
Děkuji
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Problém s topením e61
Re: Problém s topením e61
Nikdo nic?
Ahoj: Také měl jsem chybovou hlášku vadné čidlo AUC - koupil jsem origo a vyměnil a již se nezobrazuje chyba. U mne je to čidlo na pravé straně chladiče motoru z pohledu řidiče, dobře přístupné a výměna na pár minut. Nevšiml jsem si jestli mi to před výměnou foukalo na nohy více. Snad ti to pomůže. 

Děkuji za zprávu. Já jsem zjišťoval a já bych to měl mít na pravé straně u kabinového filtru. Snad to bude ono a snad bude klid. Jaké auto prosím tě máš? Před chvílí jsem se díval na ten chladič, protože jsem taky našel, že dříve se to tam dávalo a nějaké čidlo tam je. Doufám, že jsem koupi správné.mobilman píše:Ahoj: Také měl jsem chybovou hlášku vadné čidlo AUC - koupil jsem origo a vyměnil a již se nezobrazuje chyba. U mne je to čidlo na pravé straně chladiče motoru z pohledu řidiče, dobře přístupné a výměna na pár minut. Nevšiml jsem si jestli mi to před výměnou foukalo na nohy více. Snad ti to pomůže.
mám E60 545i rv.2004
Děkuji já mám face a ten to má jinde. Zítra to jdu vyměnit tak uvidíme.mobilman píše:mám E60 545i rv.2004