Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E 34 Prasklé těsnění u pomocného čerpadla propouštěcích vent

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Sisa

E 34 Prasklé těsnění u pomocného čerpadla propouštěcích vent

#1 Příspěvek od Sisa »

Dobrý den,
Chtěl bych vás poprosit o pomoc.Prasklo mi těsnění v pomocném čerpadle propouštěcích ventilů topení (nachází se u pojistkové skříně).Jedná se o model 525td E34 r.v 1995/6 .

Nemůžu to pomocné čerpadlo nikde dohledat ke koupi (autokelly a podobně).
Věděli by jste kde by se dalo sehnat,objednat popřípadně nějaký vrakáč?(okolí uhersko uhradištsko/zlínsko) .Díl mám vymontovaný,ale nemyslím si že by nějaké slepení toho těsnění "na koleni" vydrželo nebo pomohlo".

Obrázek

Obrázek

Našel jsem podobný obrázek,to je kompletní sestava čerpadla i s ventily.Po rozebrání čerpadla jsem objevil prasklé "zalité těsnění".
Pokud bude potřeba můžu nafotit přímo to rozebrané čerpadlo.

Děkuji všem za případné rady a pomoc.
Sisa

Re: E 34 Prasklé těsnění u pomocného čerpadla propouštěcích

#2 Příspěvek od Sisa »

Pro uživatele Vrablik co mi psal sz, rad bych vám odpověděl na sz jenomže mi to ještě fórum z důvodu že jsem nový uživatel neumožňuje :-(. Ano správný obrázek je ten druhý (spodní) ten vrchní je z e39, nevšiml jsem si toho. Poprosil bych vás o telefonní kontakt do sz ať s vámi můžu probrat podrobnosti. Děkuji ;-)
Misanek

Re: E 34 Prasklé těsnění u pomocného čerpadla propouštěcích

#3 Příspěvek od Misanek »

Sám jsem kdysi tohle na e34 řešil - prasknul mi ten velká o-kroužek co je po obvodu čerpadla. Stačilo koupit nový a čerpadlo dál vesele fungovalo. Další jiné těsnění tam myslím ani neni :wink:
Odpovědět