Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e32 730i V6 prosim o radu dusí motor
e32 730i V6 prosim o radu dusí motor
Zdravi potreboval bych poradit ohledne zahlcovani a skytani pri zatizeni. Za studena jede celkem v pohode ale jakmile vyleze teplota z modreho policka , tak pri seslapnuti plynu zacne skubat a uplne ztrati vykon,kdyz plyn rychle pustim tak se vzpamatuje a volnobeh udrzi ale nemuzu pridat plyn porad dusi. Vymenil jsem palivovy filtr a svicky a je to malicko lepsi ale porad to pri zatizeni dusi.Kdyz jsem odpojil lambdu tak neslo ani nastartovat.Nekde jsem cetl ze to ma jet i s odpojenou lambdou tak nevim.Dekuji za rady.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: e32 730i V6 prosim o radu dusí motor
Hele věřím, že to bude rada úplně na hovno, ale na Seatu mi tohle dělalo čidlo teploty chladicí kapaliny. Akorát to teda byla 1.4 

Ok diky za radu kazda dobra akorat asi blby dotaz ale bez vymeny to asi nevyzkousim jinak asi ze?
-
- Kontaktovat uživatele:
U me to bylo snadný - píchlo se to na diag, ukázalo to aktuální teploty a jedno čidlo bylo o +/- 10°C jinde než mělo být
Ale jak to zjistit tady na tom, to se mě moc ptáš. Každopádně motor bych hledal na přídi vozu mezi předními koly
to je tak vše co ti můžu u BMW poradit.

Ale jak to zjistit tady na tom, to se mě moc ptáš. Každopádně motor bych hledal na přídi vozu mezi předními koly

No cidlo mam tuseni kde je, ale je jich tam milion takze zjistit ktere je spatne bude dlouhe hledani jelikoz diagnostika v okoli neni snad nikde. Ale dik za napad vse je mozne budu zkouset
-
- Kontaktovat uživatele:
U mě to bylo jasné, protože budík ukazoval 90, ale diag 70-80. Vyměněno - vyřešeno. Každopádně bez diagnostiky bych se do toho mezi námi děvčaty asi úplně nepouštěl.
To si radši objednej ten Kabel za par € tady z klubu, možná to bude rozumnější investice, než dost možná zbytečné čidlo
To si radši objednej ten Kabel za par € tady z klubu, možná to bude rozumnější investice, než dost možná zbytečné čidlo

OK no diagnostika by byla super zkusim to tady nekde najit, nemam vubec tuseni na kolik me to vyjde tak snad to nebude v milionech,jelikoz finance stale chybi a chybet budou tak snad to dopadne dobre
-
- Kontaktovat uživatele:
Vše jsem řešil s uživatelem ice.blade 

Ok zkusim se mu ozvat dik za tip