Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Denní svícení - nastavení přes scanner 1.4
Denní svícení - nastavení přes scanner 1.4
Ahoj,
dnes jsem zkoušel nastavit denní svícení přes scanner 1.4 podobně jako tady (https://www.youtube.com/watch?v=8_YOlagWwOM&t=291s), ale pokud zaškrtnu Daytime Running Light EU nebo US, nic se neděje. Uložení změn proběhne v pořádku. Nezkoušel jste to někdo?
Mám E46 1.8 benz. 85kW rv 2004
Díky
dnes jsem zkoušel nastavit denní svícení přes scanner 1.4 podobně jako tady (https://www.youtube.com/watch?v=8_YOlagWwOM&t=291s), ale pokud zaškrtnu Daytime Running Light EU nebo US, nic se neděje. Uložení změn proběhne v pořádku. Nezkoušel jste to někdo?
Mám E46 1.8 benz. 85kW rv 2004
Díky
Re: Denní svícení - nastavení přes scanner 1.4
přes scanner US DRL nenastavíš 

přes NCS expert. 

Aha, tomu nerozumím, a jak to, že to ten člověk z YouTube dělal? A jak to, že tam ta nabídka je? Přikládám screenshot
Předem díky, za vysvětlení
Předem díky, za vysvětlení

muselo by to byt auto z USA, nebo povolené v jednotce LCM.
OK, díky za odpovědi. Už to chápu. Mám ještě poslední dotaz: Dá se NCS expert (je to asi software, žejo) použít přes hardware scanner 1.4? Jakože si do kompu stáhnu soft NCS expert a poběží to s tou čtečkou, co mám?
Takže shrnuto podtrženo, DRL (denní svícení) se u E46 pomocí BMW scanner 1.4 nedá nastavit. (pokud není auto vyrobeno pro trh v USA)
Ještě jednou dík za rady
Ještě jednou dík za rady

nevím z jakého kraje jsi, ale určitě ti to někteří nastaví (kdo to umí) 

Karlovarský. Kdyby to tu poblíž někdo uměl, rád si udělám výlet za denním světlem 
Kdyžtak prosím písněte.

Kdyžtak prosím písněte.
Jak to US DRL někdo "povolí" lepší diagnostikou, pak už to jde scannerem vypnout a zapnout 

Aha, to je taky řešení. Dík.
Často také jezdím do Plzně, tak kdyby to ztama někdo uměl udělat, byl bych vděčný
Mějte se.
Často také jezdím do Plzně, tak kdyby to ztama někdo uměl udělat, byl bych vděčný

Mějte se.