Je dobře že po delší době jsou MODi aktivní, nic ve zlém, spíš v dobrém. Ale jestli není MOD myšleno jako moderátor. Ono jestli fórum nebude ztrácet na smyslu když MODi budou uzamykat vlákna ve chvíli když nabudou dojmu že diskuze nikam nevede. To spíš začne byt trošku násilně moderované fórum a než "hobby" bude připomínat tvrdý byznys projekt. Je mi vytýkáno, že jsem tady nováček a následují osobní ataky.. na internetových fórech jsem byl dříve než většina místních vůbec měla počítač a nějaká ta fóra, začátky i konce, jsem zažil

Jestli ono není lepší spíš moderovat tak, aby se uživatelé chovali slušně, neporušovali zákony, ani aby k tomu nenabádali, aby se chovali v mezích dobrých mravů. Tím spíše potom diskuze někam vedou a je tím spíš naplněn smysl diskuzního fóra.
Opakovaně jsem napsal, že když do E65 dle Jaraxe a jeho zkušeností AGM je vhodné, tak proč ne. Ale tvrdit obecně že AGM je do všeho a je to stejné jako GELovka, to je proste blbost na "entou". Ať jsem třeba jouda, který tvrdí něco proti Jaraxovi, je mi to fuk, neumí-li někdo číst

, nenadělám nic. Jarax je jeden z mála kdo něčemu rozumí a to nejen z Wikipedie, k uživatelům se chová slušně a v neposlední řadě v mnoha věcech se shodneme, takže proč je mi stále podsouváno že jeho zkušenosti rozporuju ?
Prvotní dotaz zněl, jakou baterku do E65. Ze všech pohledů tam být nemusí, ale pokud je to auto svojí elektrikou nějak atypické a AGM se tam osvědčuje víc tak ať si to tam lidi prostě dávají. Ale ať ty lidi, prosím, netvrdí nesmysly jen proto že nemají dost času hledat informace nebo jim nerozumí. Jednou to tady bude číst i někdo jiný a ten by potom právě mohl posílat účty těm kteří tvrdí, že AGM do všeho, protože to je vlastně GELovka a má ve všem lepší parametry a vlastnosti než nonAGM, pravda to prostě není a nebude
Napsáno bylo dost, každý si v tom později může najít to své. Další debata je asi zbytečná dokud se nebudou hodnotit fakta a nedojde k oprostění se od osobních útoků.