Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Automat 745i. Z vrakoviště nebo repase? Co lepší?

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
KOLOBOK

Automat 745i. Z vrakoviště nebo repase? Co lepší?

#1 Příspěvek od KOLOBOK »

Zdravím. Poprosím radu. Co je lepší, koupit v uvozovkách dobrou převodovku z vrakoviště nebo je zrepasovat? V Chotětově mají prej výbornou za 30.000Kč. Mate někdo skušenosti s nějakou firmou co děla repase? Předem děkuji
JaraX
Kontaktovat uživatele:

Re: Automat 745i. Z vrakoviště nebo repase? Co lepší?

#2 Příspěvek od JaraX »

a co s ní je?
ja servisuju mraky E65 a ještě jsem neviděl špatnou, nedávno jeden přijel a bylo podezření že to je špatny, ale stejně to převodovkou nebylo. beztak zase těsnění mechatroniku jenom.
díval se na to někdo kdo se v tom vyzná? tydle převodovky fakt ochází velmi vyjímečně a většina lidi ma prostě jen špatny těsnění.
KOLOBOK

#3 Příspěvek od KOLOBOK »

Kdy zařadím D tak jednička většinou jakoby trochu prokuzovala. A taky to občas pořádně škubne. Do servisu jsem jezdil ke Snejkovi, kluci tomu fakt rozumí a mají zlatí ruce. Ale skoro nikdy ti ne zvedne telefon a mají tam svinčik. Tak jsem to s nima nějak vzdávám.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od JaraX »

a Snejk na to řekl co?
KOLOBOK

#5 Příspěvek od KOLOBOK »

Zatím nic. Nebyl jsem u něj.
janys

#6 Příspěvek od janys »

A čistě ze zvědavosti, když se zahřátým motorem zastavuju na křižovatce, a při podřazování z dvojky na jedničku to tam jakoby "bouchne" (je cejtit kopanec), tak to furt není špatnej automat? btw, hardynu jsem měnil a nic to neudělalo. Za studena to moc cítit není (prakticky vůbec)
Lukas7

#7 Příspěvek od Lukas7 »

Nie, to je v pohode, daj si urobiť update prevodovky, a keď nepomože tak výmena tesnenia medzi mechatronikom + Sonnax ZIP KIT (jednu mám na predaj novú, za lacnejšie ako je na nete, vid vedlajšia tema). Mne pomohol ten update, a takisto mi aj unikal olej cez konektor.

Kopalo mi to tak silno, že až utrhlo vnutra svetiel, a teraz ked prudko brzdím mi padajú :D
Odpovědět